EFT A VÝUKA ANGLIČTINY

26.11.2013 00:16

JAKO NOVINKU PŘINÁŠÍME MOŽNOST NAUČIT SE ANGLICKY FANTASTICKY !

...stejně jako možnost zbavit se strachu z mluvení a z neúspěchu.

3 hlavní blokátory v osvojení si jakéhokoliv cizího jazyka:

1) strach z neúspěchu - řeknu to špatně, spletu to, nenaučím se to, na jazyky jsem neschopný/hloupý

2) nedostatek radosti z učení a málo pozitivních motivací

3) nesprávné učební taktiky a nezáživná výuka

 

Jak to vidím já?

1) Strach z neúspěchu - jste se buď naučili od někoho, kdo nechtěl nic riskovat a radši zůstával "při zemi" nebo jste prožili nějakou nepříjemnou událost, ve které jste prožili bolest z neúspěchu, ztrapnění ...apod.

2) Nedostatek radosti a motivace - možná vás dříve někdo odradil od vašeho snu, od snahy něčeho dosáhnout a mohlo to být i z lásky např. "Kam bys chodil, zůstaň radši tam, kde je jistota", "No to víš, oni na tebe všichni čekají - ironicky", "Na to už jsi dost...starý, mladý, vysoký, malý, zadaný, bláznivý.."

3) Většina z nás zažila ve škole nudu, nezáživnou výuku a stereotyp, stejně jako biflování a snahu o zapamatování si něčeho, co vás nezajímalo nebo jste tomu nerozuměli a učili jste se to jen kvůli tomu, že jste museli.

 

Řešení? 

1) Právě pro vás, co máte strach z neúspěchu, jsem založila novou stránku s EFT postupy pro zvládnutí svého strachu ze selhání, trapnosti a vylepšení mluvení jak na veřejnosti, s autoritou, tak cizími jazyky ZDE

2) Nedostatek motivace se dá také vyťukat, např. vzpomínky, kdy vás někdo od něčeho odradil nebo vám vzal radost nedostatečným oceněním vaší snahy. Nebo se zaměřte na svůj cíl a dovolte si jej opravdu naplnit. Když si plníme naše skutečné touhy, nabíjí nás to pozitivními vibracemi a my jsme pak více odvážní, máme více elánu do nových věcí a více motivace k úspěchu.

3) Naprostá bomba ve  výuce angličtiny je propojení těch nejúčinějších technik: série videí pana Činky  ANGLICKY FANTASTICKY

EFT pro odťukání  vašich emocionálních a myšlenkových překážek: já jdu do tohoto programu také  a budu s vámi po celou dobu  s nabídkou návodů na odstranění nechtěných a obtěžujících bloků a zábran pro ty z vás, kteří to myslí vážně a vstoupí i do placené části.

NLP - neurolingvistické techniky pro výuku jazyka - nejmodernější způsoby pro hravé, snadné, zajímavé a rychlé zapamatování si

Hypnóza - řízená relaxace pro hlubší a rychlejší zapamatování

 

A co navíc?

S ANGLICKY FANTASTICKY se nejen naučíte "Magickou angličtinou" rychle, ale také dlouhodobě a naprosto úžasně se vám zvedne sebevědomí a jistota, že to dokážete!