EXKLUSIVNÍ KONSTELACE "CESTA K CÍLI"

28.03.2015 09:00

KDY: 28.3.2015   9:00 hod – 18:00 hod

KDE:  WONDERLAND, České Budějovice

POKUD SE NÁM V ŽIVOTĚ STÁLE NĚCO NEDAŘÍ, MOTÁME SE V BLUDNÉM KRUHU: zaměstnání, finance, nemoci, partnerské vztahy… nemusí to vždy být jen „NÁŠ“ problém. Existují také vlivy předchozích generací, které chtějí být vyřešeny skrze nás. A pokud se nám neplní naše cíle, máme překážky nebo nedostatek vnitřních zdrojů pro dosažení cíle či sami sobě bráníme ve splnění, pak:

  • máme nějaký vnitřní důvod, který se na konstelacích zobrazí a vyruší
  • není to cíl, jaký skutečně chceme (i když jsme o tom přesvědčeni, že ano) a tyto konstelace nám pomohou najít to, co je naším skutečným přáním či posláním v životě

 

„PROČ SE MI ZROVNA TOTO DĚJE?“  Jádro problému si rozestavíte do prostoru a uvidíte vzájemné vazby a bloky, které zároveň uvolníte. Rodinné i profesní konstelace nám umožňují uvidět naše „tmavá místa“ a zároveň dávají  možnost vnést světlo a řád tam, kam patří.

 

V ČEM JSOU TYTO KONSTELACE EXKLUSIVNÍ?  Navíc jsou zde přidány techniky z kineziologie one brain pro přesné zacílení na příčinu problému a EFT techniky pro rychlejší uvolnění bloků. Po ukončení každé jednotlivé konstelace následuje individuální rozhovor s klientem o řešeném problému pro jeho maximální uvolnění na všech úrovních klienta.  (někdy u běžných  konstelací dojde  k uvolnění mezi rodinnými účastníky, ale na hlubších úrovních a v energetickém systému klienta zůstává emoční náboj, který je třeba uvolnit ) 

Zároveň se bude pracovat s arteterapeutickými  obrazy a pokud se zobrazí i osudové poslání,  bude podpořeno Archetypem pro jeho lepší zvládnutí.

Po skončení konstelací proběhne kontrola každého účastníka kineziologickým testem, zda je vše uzavřeno. Bude-li třeba, dočistí se u každého účastníka energetické zbytky, případně pokud se otevře někomu jeho podobná záležitost se stresovým zatížením, bude toto momentální zatížení odstraněno. Každý odejde domů s příjemným pocitem,  pozitivní změnou a pochopením.     

 

PRŮVODCE KONSTELACÍ: Mgr. Lenka Ilečková je moje EFT – kolegyně, zároveň terapeutka Kineziologie, NLP a nejlepšího evropského konstelačního systému Polivkových z Vídně a Berta Hellingera. Facilitator for Family/Business Systems Constellations, která studium a praxi získala u Dr. Arnold a Eva Polivka – Institut für Psychologie und Kinesiologie, Vídeň.

 

PŘIHLÁŠKY NA MAIL: alice.blaho@email.cz

KDY: 28.3.2015 ,  9:00 hod – 18:00 hod

KDE: CENTRUM WONDERLAND, Adresa: Suchovrbenské nám. 2724/7, 370 06 České Budějovice

PRO KOHO JE SEMINÁŘ PŘÍNOSEM: pro každého, kdo je ochoten na svém problému pracovat a chce odstranit své překážky k jakémuko-li cíli nebo chce zjistit co je jeho skutečným cílem v životě, nutná je alespoň minimální zkušenost s konstelacemi nebo uvolňováním negativních  emocí

PRO KOHO TENTO SEMINÁŘ NENÍ:  kdo ještě nepracoval na svém uvolnění negativních emocí (EFT, kineziologie, NLP, konstelace) a je zahlcen nepříjemnými pocity, depresemi

ZA KOLIK:

Kč 1200,- za  terapeutické konstelační rozestavění problému

Kč  500,-  za účast  bez vlastní konstelace –  pouhým pozorováním řešení problémů ostatních dochází k pochopení a uvolnění ve vlastním problému

Rezervace místa je závazná z naší strany až po zaplacení ZÁLOHY KČ 500,- na účet.

ORGANIZÁTORKA, ZASÍLÁNÍ PŘIHLÁŠEK:  Alice Bláhová, alice.blaho@email.cz