FASTER EFT - kurz v Č.Budějovicích 18. - 19. 5. 2024

18.05.2024 10:00

Změňte to, co nechcete !

Je váš život sužován některými z těchto myšlenek?
"Nejsem dost dobrý"
"Jsem neatraktivní"
"Nejsem dost chytrý"
 "Nemůžu věřit lidem"
"Vždycky zůstávám pozadu"
"Nikdy nemohu mít, co chci"

"Svět je nebezpečné místo"

Skutečná změna přichází zevnitř. Dostanete nástroje, které jakékoli negativní myšlenky a pocity rozpustí 

z mysli,  z energetického systému i buněčné paměti.  Techniky, které vám pomohou žít šťastný a 

úspěšný život, naučíte se nové způsoby, jak převzít kontrolu nad vaším životem.

 
FASTER EFT - Faster emotional focused transformation - přeloženo:   RYCHLEJŠÍ EMOČNĚ ZAMĚŘENÁ TRANSFORMACE 
 
Je to metodologie vyvinutá Robertem G.Smithem po dlouhých letech studia a praxe, z poznatků klasického EFT, NLP, Hypnózy a dalších efektivních metod.
 
Naše mysl, prožívání událostí, pocity a fyzické tělo jsou JEDNÍM celistvým systémem.
FASTER EFT se zaměřuje na spojení mysl/tělo, uvolňuje nežádoucí emoce, mění způsob jakým vnímáme 
minulost a tím nám dává kontrolu nad našimi myšlenkami, emocemi i fyzickými symptomy.
 
FASTER EFT vytváří zcela nový filozofický systém a vysvětluje JAK a PROČ máme problémy.
Skrze pocity a emoce prožíváme svůj život. Podle toho, jak se cítíme, žijeme svůj život. Emoce nelze potlačit. Emoce lze pouze změnit a k jejich změně potřebujeme nástroj. Metodu, jež umožňuje emoce měnit a rozpouštět. Faster EFT je tím nástrojem a umí i mnohem víc. Ví, jak vznikají v nás podvědomé programy, ví jak vznikají problémy, umí najít správnou příčinu problému a umí ji změnit.
 
FASTER EFT věří, že porucha není v nás ani v našich tělech. My naše životy tvoříme přesnou vnitřní prací. Cokoli v současnosti vytváříme (= vše co se nám děje), je úspěšným výsledkem založeným na informacích uložených v našem podvědomí, na našich vnitřních programech, vzorcích, zkušenostech a přesvědčeních. A tak je to i v případě něčeho co nechceme. I to je vždy úspěšně produkováno a opakováno naší myslí a tělem.
 
FASTER EFT je mistrovský proces, který nám umožňuje poznat JAK VYTVÁŘÍME problém, transformovat jeho nastavení uvolněním emocí, vjemů, pocitů, obrazů a vzpomínek v našem podvědomí a umožňuje nám nabýt moudrost, životní poznání a vnitřní klid a mír. Za použití jednoduchého efektivního na cíl orientovaného transformačního procesu nám dává vnitřní svobodu, rozvíjí naše hlubší vědomí, posunuje nás k lásce a k poznání vnitřních procesů tvoření.
 
FASTER EFT je jako akupresura s přidanými metodami, která umožňuje vědomé i podvědomé mysli spolu komunikovat a tělu tak pomáhá uvolnit stres a fyzické potíže.
Používá jednoduché protokoly, které vytváří hlubší změny v kratším čase než jiné „ťukací“ metody a je jednodušší pro sebeléčení i pro použití kdekoliv a kdykoliv.
                                                                                

Cílem dvoudenního kurzu FASTER EFT je :

* Umožnit vám být v souladu s vlastními pocity a vhodně transformovat jejich vliv.

 * Dát vám dovednosti, jak efektivně a s větším porozuměním zvládat problémy.

 * Vysvětlit, jak fungují emoce a stres.

 * Naučit vás jak se změnit převzetím kontroly nad vaším emocionálním i fyzickým osudem.

 * Pomoci vám dosáhnout hlubokých změn a rozvinout si radikálně nové lepší pohledy na život.

 * Dát vám techniky pro změnu všech oblastí vašeho života, názorů, obav a přístupů, které dosud       omezovaly vaši schopnost být skutečně    šťastní.

 * Ukázat vám, jak převzít kontrolu a být nezávislí a myslet sami za sebe, místo abyste byli neustále       omezováni a kontrolováni vašim okolím.

 * Pomoci vám porozumět  hlavním kořenům duševních/fyzických potíží a být schopní vytvářet změny      sami v sobě.

 * Představit vám léčivé přístupy a jednoduché techniky z nejefektivnějších terapií Neuro-lingvistického      programování, důkladného porozumění hypnotických stavů mysli, EFT.

 * Ilustrovat způsoby, jak najít a udržet svou osobní vnitřní sílu.

*  Budete schopni rozpoznat jaké vzorce chování a myšlení vám brání žít život naplno.

 

   CHCI SE PŘIHLÁSIT A VYPLNÍM FORMULÁŘ

Kurz probíhá formou workshopu, každý účastník bude pracovat na svém tématu. Po jeho skončení obdržíte osvědčení o absolvování kurzu.

Bonusy  pouze k tomuto kurzu!     

1. přidán blok pro práci na zvýšení sebevědomí, sebehodnoty,víry v sebe a vztahu se sebou

2. dvouměsíční konzultace po skončení kurzu v případě dotazů k

FASTER EFT formou mailové korespondence zdarma

Cena: včetně bonusů a obsáhlého manuálu v českém jazyce  Kč 3600,- 

 

  Pro opakování kurzu Faster EFT platí snížená cena o 50%, do přihlášky napište datum absolvování.

Přesné místo konání vám zašlu po přihlášení. Kdo by potřeboval pomoci s ubytováním, neváhejte se na mne obrátit, ráda vám zašlu odkazy.

 

Přihlášky: odesláním vyplněného formuláře vlevo

Konkrétní informace o čase a místu konání zašlu v odpovědi na vaši přihlášku. Pokud nedostanete odpověď do 2 dnů, prosím napište znovu, pravděpodobně došlo k selhání mailové pošty. Děkuji.

 

PROGRAM  DVOUDENNÍHO   KURZU  FASTER EFT 

Doba trvání oba dva dny 10-17 hod. s přestávkou na oběd (není v ceně).

Co se v kurzu naučíte?

* Systém víry Faster EFT a základy, na kterých je postaven

* Historii a pozadí klasického EFT a FASTER EFT, Proč funguje vyťukání?

* Proč máme problémy, příčiny a struktury problémů

* NLP vnitřní reprezentace, modality, struktura našeho myšlení jako programy

* Spojení těla a mysli, kdo je tvůrce, vnitřní proces tvoření

* Co se musí stát, aby nastala nějaká změna. Jak poznám, že změna nastala správně.

* Techniky pro rychlou transformaci problémů, diskrétní vyťukávání, Technika pro změnu balíku emocí najednou, Technika výrazů obličeje,    Vyťukávání částí a kousků.

* Praktické ukázky a práce na svých problémech, metody pro zvýšení sebevědomí

Co si odnesu domů z kurzu?

Na kurzu Faster EFT je vítán úplně každý, kdo chce rozšířit své vědomosti intenzivními a účinnými dovednostmi metody Faster EFT. Techniky jsou účinné ať už máte jakékoliv přesvědčení či vyznání, budou fungovat každému.

Obdržíte příručku obsahující celou základní strukturu metody Faster EFT, její systém víry a techniky, které jste se v kurzu naučili. Také obsahuje doprovodné články a koncepty, které vám pomohou pochopit základy Faster EFT a povedou vás při práci na sobě.

Co uděláte s vaším tréninkem záleží čistě na vás. Neexistují žádná omezení!  Můžete ho přidat k vaší dosavadní terapeutické praxi, můžete jej používat jako mocný nástroj změny ve svém životě nebo můžete pomáhat i druhým lidem.

 

   CHCI SE PŘIHLÁSIT A VYPLNÍM FORMULÁŘ

 

A co dál?

Po dokončení tréninkového kurzu máte možnost si kurz v budoucnosti znovu zopakovat s 50% slevou v ceně. Praktikové, kteří se chtějí systém dobře naučit a stát se co nejlepšími Faster EFT praktiky, často zjistí, že si potřebují semináře zopakovat.  I když lidé pochopí jednoduché i hluboké koncepty na rovině intelektu, ve skutečnou zažitou moudrost a zcela přirozenou dovednost se promění pouze s procvičováním a praxí.

Pro zvládnutí techniky na  úrovni  terapeutického výcviku pro práci odborného FASTER EFT  terapeuta doporučuji absolvovat training I.-III. Roberta Smithe formou CD prezentace a zkoušek v Aj. nebo osobně na jeho výcviku.   www.fastereft.com

Je doporučováno, aby si všichni Faster EFT praktikové našli partnera na vyťukávání a pokračovali v práci sami na sobě. Všichni jsme lidské bytosti s problémy.

Další možností jsou společné EFT workshopy s lektorkou Alicí Bláhovou, kde se řeší následně problémy, když něco nefunguje nebo jako motivační tréninky k osobnímu rozvoji a změně vnitřních zdrojů k úspěchu, zdraví, štěstí a sebevědomí.


 

Další popis a informace o metodách jež skutečně mění a pomáhají, včetně videa o EFT a Faster EFT najdete ve stejnojmenných záložkách, termíny workshopů viz. Kalendář akcí.

REFERENCE ÚČASTNÍKŮ PO KURZU FASTER EFT

Dobrý den paní Bláhová, 

jsem velice šťastná, že jsem Vás mohla poznat. V dubnu jsem se zúčastnila dvou seminářů, díky Vám jsem získala nové skvělé informace, které se snažím ještě více prohlubovat.  Původně jsem váhala z finančních důvodů, zda se těchto seminářů zúčastnit a jsem velice ráda,  že jsem do toho šla, jelikož věřím, že EFT mi pomůže vyřešit i tento problém :-)

Metodou EFT jsem neskutečně nadšená, cítím, že to je ta cesta, kterou jsem dlouho hledala. Zatím odťukávám fyzické problémy a stále nevycházím z údivu, jak skvěle to funguje. 

Jinak příští týden to budou již dva měsíce, co byla u Vás dcera s bolestmi hlavy, které jí trápily každý den a  které jí 5 let bezúspěšně léčili lékaři, rehab. pracovníci, chiropraktici, léčitel a vy jste Lucce dokázala pomoci během jednoho sezení. Bolesti se jí nevrátily a my jsme přesvědčeny, že to tak zůstane :-).

Přeji Vám mnoho síly a lásky pro Vaší práci, ať z Vás stále srší to neskutečné množství pozitivní energie a přeji Vám  mnoho  spokojených, uzdravených a šťastných klientů. V.N.

-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Vážená paní Bláhová,

děkuji vám za cenné informace z kurzu Faster EFT, netušila jsem, jak moc hluboko se mohou nacházet mé příčiny problémů. Vaší strukturu problému teď aplikuji na vše, co mi vadí a nestačím se divit, kolik nepříjemna jsem v sobě měla uloženo. Naštěstí Faster EFT funguje rychle a na vše co zkouším a musím se pochlubit, že mi zmizel atopický exém, začala jsem si sebe více vážit a i manžel je teď ke mně vlídnější, tchyně mě přestala slovně napadat a dokonce jsem odťukala dceři stres z maturity. Udělala ji zcela vyrovnaná, v klidu a věřila si. Moc děkuji za metodu i váš skvělý způsob, jakým jste nás na kurzu vedla. Kurz byl pro mne důležitým mezníkem v životě a i když jsem byla skeptická k vašemu prohlášení, že můžeme řídit svůj život jak sami chceme, dnes vidím, že je to pravda a že i já mohu:-) A za to jsem vám vděčná, vaše Jana B.

-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Reference od klientky, které pomohla  absolventka mého kurzu.:

Před rokem jsem se seznámila se "sestřičkou Dianou" v ordinaci paní doktorky E. Byla jsem na tom tehdy velmi bídně a Diana mi "jen tak", "z ničeho nic:-)" začala "ťukat", tj. pomáhat mi metodou EFT... Moc si toho z té doby nepamatuji, jen vím, že se mi po těle i duši rozlil blažený pocit, který jsem si odnesla a že jsem se chtěla do té ordinace (já, ustrašený pacient, který se doktorů a sestřiček bojí) pořád vracet ...
A vracela jsem se vícekrát. Byla jsem tam také včera, ...s pocitem"kamenné hlavy", která je za ty roky tak plná starostí, obav, spěchu, zbytečných informací,atd. - že už jsem to brala jako setrvalý velmi nepříjemný stav.
Diana je asi anděl . Jen jsem to zmínila (spíš jako beznadějné, s čím roky žiju) - a už na tom začala pracovat. Bylo odpoledne, Diana musela být už po celém dni unavená, přesto se mi maximálně věnovala. A udělala - nemůžu to napsat jinak - ZÁZRAK.
Opravdu mě toho zbavila!!!
Nevím, jak popsat radost z toho, že se tak stalo, ale i z toho, jak krásný lidský zážitek to byl.

------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Ahoj Alice tady Lukáš. Musím říct že jsem ohromen z Faster EFT kurzu protože mi to otevřelo oči. 

Měl jsme dnes velký průlom. Začal jsem si zpracovávat to téma práce a proč z každého zaměstnání uteču. Použil jsem techniku 7x proč a ptal jsem se svého malého já proč se bojí co cítí z práce. Naskočila mi škola a to jsem odťukal všechny strachy. Najednou mi přišla věta "Strach že mi ublíží" Začal jsem tedy ťukat na ní a najednou se spustily krokodýlí slzy a pak další slzy a další. Odťukal jsem všechno ze školy ale pak jsem si uvědomil, že první zkouška osamostatnění pro dítě je přeci školka, Tam dítě bude poprvé bez rodičů samo a začne se seznamovat s cizími dětmi. Tak jsem začal ťukat školku a musím říct že to byla síla...

Objevil jsem jádro problému a vzpomínku která to nejspíš zapříčinila. Byl to emocionální tobogán :( :D Ale mé ťukání vypadalo následovně-Můj strach z práce souvisel se školkou a to-Necítím se tam bezpečně-Strach že mi tam bude ublíženo-Strach že si se mnou děti nebudou chtít hrát (hodně silná emoce) poté následovalo-Školka-Smutek a strach že tam budu bez mámy ( velice silná emoce :D ) poté- Strach že to bez mámy nezvládnu-Pocit ze nebudu bez mámy v bezpečí-Strach že mi tam bez mámy ublíží. Pak jsem ještě pozměnil mé malé já a ukotvil ho že se cítí ve školce sebevědomě a že je šikovný kluk. Byl to masakr...Ale jsem rád že jsem konečně našel po tolika letech to jádro problému. Opravdu to bylo vrstva po vrstvě. Je zajímavé jak si mé podvědomí spojilo první den ve školce (který byl pro mě traumatizující) s chozením do zaměstnání. 

Alice moc ti děkuju za kurz a za tvé vedení a skvělý přístup k nám všem. Budu se v budoucnu znovu těšit :)