Kurz EFT pro ZDRAVÍ, PSYCHOSOMATIKA a GNM 13.-14. 5. 2023 v Č.Budějovicích

13.05.2023 10:00

Pozejte své psychosomatické příčiny nemocí, jak se prožité trauma projeví v těle na konrétní části orgánu a proč. Naučte se způsob jak nalézt psychosomatické příčiny nemocí, emocionální traumata související s vašemi potížemi a co se skrývá za změnou funkce orgánu.  EFT jako skvělý nástroj k rozpuštění těchto příčin nemocí, bolestí, i traumatu v buněčné paměti.  

Tento kurz vám dá moc a schopnost nacházet a řídit vše, co utváří vaše onemocnění. Vyzkoušíte si v praxi a dostanete návody jak si pomoci z nemoci i dlouhodobé a chronické či nevyléčitelné.

Zdraví a nemoc pocházejí vždy z vnitřních zdrojů. Nemáme-li vnitřní zdroj k nemoci, zůstáváme přirozeně zdraví. Máme-li vnitřní zdroj pro onemocnění, jeho změnou se stáváme vědomými a mocnými v řízení pochodů našeho těla, mysli, pocitů i životního osudu.

Dnes už i lékařská věda uznává stres jako příčinu onemocnění. EFT je skvělým nástrojem pro rozpuštění emocí a myšlenek způsobujících stres. Je to jednoduchá metoda sebeléčení. Uvolněním stresu dáte možnost tělu aby se samo přirozeným způsobem uzdravilo z jakékoliv nemoci.

Obsah kurzu:

1. DEN - psychosomatické příčiny nemocí podle poznatků Mudr. Hamera  

Germánské nové medicíny, (Meta medicíny), souvislosti a projevy emocionálního stresu na úrovni mysli, mozku a konkrétním orgánu. Praktické příklady  na ukázku a podle vašich potřeb. Psychosomatické příčiny nemocí mají své zákonitosti pro všechna onemocnění společné, pouze projevy se liší. Proto tyto základní principy lze aplikovat na všechna onemocnění (akutní, chronická, nevyléčitelná) včetně psychických potíží (deprese, schizofrenie, fobie). 

Základní principy podle Mudr. Hamera k nahlédnutí ZDE

Znalostmi těchto principů budete schopni určit psychosomatickou příčinu jakékoli nemoci.

 

2. DEN:  základy EFT pro všeobecné použití na jakýkoliv problém a specifické postupy pro uvolnění od potíží a nemocí

  •  specifické zaměření EFT pro práci s nemocí a jejími projevy, zmírnění symptomů
  •  způsob pro nalezení a odstranění příčinného stresu 
  •  práce s podvědomím, mozkem, srdcem a tělem
  •  zrušení omezení, ne-výhod a  ztrát udržujících v nemoci
  •  EFT pro odstranění bolesti
  •  EFT metoda volby pro zdraví
  •  zkrácené ťukání Faster EFT pro urychlení procesu v uvolňování stresu

V mé praxi pracuji  s principy Mudr. Hamera pro zjištění psychosomatické příčiny nemoci a EFT pak používám pro rozpuštění zjištěných příčin, odstranění projevů nemoci (bolesti, svědění, překážky v hojení...apod)  a sleduji 90% úspěšnost i tam, kde ostatní metody selhaly.
Co sama používám v praxi, také učím v kurzu "EFT pro zdraví".

 
Časový harmonogram: 

sobota: 10:00 - 18:00 hod.

neděle:  9:00 - 16:00 hod.

 

Lektorka: Alice Bláhová

Cena: Kč 3600,-

 

V ceně kurzu je zahrnut obsáhlý tištěný manuál EFT "Pro zdraví" a 5 biologických zákonitostí pro vznik nemoci podle Germánské nové medicíny.

Kurz je vhodný jak pro úplné začátečníky a laiky, tak i pro odborníky v léčení a medicíně, pokud jste ochotní přijmout fakt, že nemoc vzniká z vašich vnitřních procesů, emocí, stresů.

 

Pro koho není vhodný? Jestliže hledáte zázračnou pilulku nebo zázrak bez vašeho přičinění. 

 

 Ukázky uzdravení také naleznete v sekci  Řešené případy

 REFERENCE ABSOLVENTŮ KURZU JSOU NÍŽE....

Ahoj Alice,

posílám Ti zpětnou vazbu na kurz EFT pro zdraví z 19:-20.3.2016. Pocity jsou bezvadné, přiliv energie je obrovský.
Denně odblokuji nejméně pět blbých pocitů, ale před sebou jich mám opravdu veliký kopec.
Ještě jednou Ti děkuji za tento kurz a jsem ráda,že jsme se setkaly,měj se krásně jarně, Eva Ř.

-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Milá Alice, 

musím vám  napsat můj poznatek. Nejdříve jsem moc nevěřil, že mi může EFT opravdu pomoci, protože mi lékaři už 5 let léčili tlaky za okem, bolesti v hlavě a točení hlavy. V průběhu kurzu mi přišlo zajímavé vysvětlení  a zároveň logické, že emoce jsou vlastně elektrochemické impulzy v těle, které ovlivňují jak funkci tak stav našich orgánů. A úplně nejvíc jste mě ale šokovala, když po krátkém ťukání můj tlak  za okem najednou ustal a navíc i  splaskl otok kolem oka. Říkal jsem si, že to určitě nevydrží a doma se mi problém vrátí, ale mýlil jsem se. Dokonce mě přestala bolet i hlava. Mám ještě jiné potíže a jsem moc rád, že jste mě naučila tak mile a srozumitelně EFT aplikovat. Určitě se mi kurz vyplatil a už jsem k vám poslal i svého kamaráda s cukrovkou. Přeji vám hodně uzdravených a vděčných klientů. Marek B. 
--------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

         Milá Alice,

děkuji ti za skvělé zážitky,  důležité informace a skvěle vedený dvoudenní kurz „EFT PRO ZDRAVÍ“.

Chtěla bych se podělit, cos všem účastníkům (a hlavně mně) kurzem dala a co pro mne i mé blízké EFT znamená.

Všichni tak nějak podvědomě tušíme, že náš psychický stav ovlivňuje stav fyzický. Ale málokdo máme to štěstí být trvale zdraví  a už vůbec většinou nic netušíme o tom, jak jsou tyto dva stavy propojené a  jakými zákonitostmi se navzájem ovlivňují.

  

Často nemocné tělo postřehneme až s odstupem času v tzv. hojivé fázi dle GNM (Germánská nová medicína).  Pro mě byl velice důležitý první den kurzu, kdy jsi nás seznámila se základy psychosomatiky a GNM a my jsme pochopili, že každá jednotlivá nemoc fyzického těla má svou emocionální příčinu, která spustí projevy na našem fyzickém těle.

Pochopení principů GNM vneslo všem účastníkům hodně klidu do životů, protože už se nemusí bát „zlé nemoci“ jako náhody, a víme, co dělat a jak postupovat.

Odstranění příčin nemocí a  negativní emoce pomocí EFT jsi nás skvěle naučila druhý den kurzu. Technika je až překvapivě  jednoduchá a rychle odstraňuje nežádoucí pocity v nás.

A dá se použít na cokoli, nejen na odstranění negativních emocí při zdravotních problémech.

 

Já EFT např. často používám i na odstranění jakékoli psychické nepohody - strachů, úzkosti, špatných pocitů z čehokoli.  Dokonce jsem si pomocí této techniky odstranila fóbii.

Mé tělo konečně přijalo léčebně zavedené hormonální tělísko (způsobující do té doby neustálé problémy). Mám už zkušenost se zmírněním nebo úplným zmizením akutní bolesti kdekoli v těle. Myslím, že tento kurz, by měl absolvovat každý, kdo nechce jen polykat tabletky a je ochoten něco málo pro sebe udělat, trošku času si věnovat. 

 

Ne na všechno si ale člověk ihned po absolvování kurzu troufne. Proto Ti děkuji i za  osobní konzultaci a vyléčení nemocného kolene mé maminky, diabetu u manžela a dokonce i otěhotnění mé kolegyně po jedné terapii u Tebe - už mají překrásnou holčičku. Všem jsi pomohla metodou EFT.  

Děkuji Ti Alice a všem vřele Tvůj kurz doporučuji.

 Květa Pobudová

 

 

 

 

 

 

 

Image courtesy of Somkiat Fakmee at FreeDigitalPhotos.net