Kurz líčení s focením pro ženy

23.01.2016 09:00

aneb "Jsem krásná sebevědomá žena" 

Před dvěmi měsíci jsem absolvovala "PROMĚNU" vzhledu (viz fotky níže) a s úžasem  jsem zjistila,  jak velkou změnu dokáže udělat správné líčení. Když víte, co zvýraznit a co naopak potlačit z vašich rysů, velmi to omladí a zkrášlí obličej. Až se mi nechtělo věřit, že je možné vypadat tak moc hezky. Hned jsem se začala cítit úžasně a dodnes při pohledu na své fotky se cítím báječně. Doslova mi zvedají náladu každý den a vím, že se za ně nemusím stydět!

Zároveň jsem zatoužila naučit se líčit tak, jak to dělá profesionálka. A protože se chci podělit o ten krásný pocit ze sebe i s vámi a dopřát vám ten pocit "JSEM KRÁSNÁ SEBEVĚDOMÁ ŽENA", rozhodla jsem se pozvat na kurz do Č.Budějovic zkušenou profi vizážistku Pavlu Novotnou.

 

Vizážistka Pavla Novotná (líčila mimo jiné i na Miss Princess of the World 2014) Vám ukáže profesionální triky při líčení.  Naučí Vás, jak správně pečovat o svoji pleť, aby byla krásná, hladká a zdravá. Když budete vědět jak na to, bude Vás bavit krásnět a jít svým vzhledem proti času.

Vyzkoušíte si na své pleti velmi kvalitní hloubkovou, pěstící a omlazující kosmetiku Mary Kay, která si drží své místo mezi nejlepšími světovými značkami už přes 50 let.

Ukázky práce vizážistky, ve spolupráci s kadeřnicí a uměleckou fotografkou. 

 PŘED PROMĚNOU                                                                     PO PROMĚNĚ

 

 

FOTOGRAFIE:

 

Profesionální fotografka a autorka revoluční PHOTO SWITCH THERAPY - Milena Eli Lapková Vás nafotí po každém nalíčení danou technikou (nahé líčení, běžné denní líčení, večerní líčení, slavnostní plesové líčení).

 

Získáte tak fotografie svých 4 nových podob, které můžete používat nejen pro inspiraci, až se budete znovu líčit ale i jako nástroj, který Vám opakovaně připomene jak jste krásné a soustavně tak bude posilovat své sebe-vědomí. Dále je můžete využít jako dárek pro své blízké, na sociálních sítích nebo k životopisu.

 

Profesionální fotky dostanete v elektronické podobě v barevném i černobílém provedení. 

 

 

CENA:  2.500,- Kč

OBSAHUJE:  Zvýšené sebevědomí, kurzovné, 4 fotografie a veškerý použitý materiál při líčení.

 

DOPORUČUJEME I JAKO VÁNOČNÍ DÁREK
Na tento kurz je možné zakoupit dárkovou poukázku pro Vaše ženy, dcery a kamarádky.

Pro její zakoupení mne kontaktujte mailem : alice.blaho@email.cz