KURZ OLEJOMALBY - za jeden den malířem 13. 6. 2019 v Č.B.

13.06.2020 09:00

ZA JEDEN DEN MALÍŘEM je kurz, kde si každý  účastník namaluje svůj obraz olejovými barvami ve velikosti 50x60 cm.

Lektor vás  vede krok za krokem a zcela jednoduše tak namalujete štětcem a olejovými barvami mnohem hezčí obraz než byste si mysleli! 

Je to podobné jako kreslení pravou mozkovou hemisférou, kde se také učíte krok za krokem kreslit a víte přesně jak na to.

Techniky, které lektoři používají se nazývají podle malíře -  Bob Ross a Dry Brush.

Obrazy na výběr  v termínu 13.6. 2020 v Č.B. - lektor Pavel Michalica                            

      Moře                                                                       Nebeská hora

 

Jak kurz probíhá? 

Z nabídky obrazů pro jednotlivý termín si vyberete, co chcete malovat a do přihlášky na kurz sdělíte, jaký obraz jste si vybrali. Lektor pro vás připraví plátno, potřebné druhy štětců a barvy. Nic nepotřebujete, případně jen plášť nebo staré tričko, abyste se neumazali. Během dne si namalujete kompletní obraz a techniku, kterou se naučíte pak můžete doma využít a namalovat tématicky podobné obrazy. Obraz si domů odnášíte ještě mokrý, bude schnout cca 14 dní.

Proč je výběr jen ze dvou možností?

Na kurzu vám lektor ukazuje jednotlivé tahy štětcem, jaký štětec je na který tah a tvar vhodný a postupně vám pod rukama vzniká nádherné dílo. Kurzů, kde si můžete malovat co chcete je hodně, ale nedostáváte tam tak podrobnou péči a výuku jako zde. Z časových důvodů a preciznosti jednotlivých tahů štětcem není možné malovat v jednom dni více předloh. Předností tohoto kurzu je, že si namalujete vždy orpavdu krásný obraz, naučíte se danou technikou malovat konrétní téma, které pak můžete i doma použít. Kdo s námi byl již na kurzu, je možné pro příště domluvit a objednat si obraz, který by chtěl malovat.

Přihlášení:

pošlete na mail alice.blaho@email.cz 

Cena jednodenního kurzu a SLEVA NA KURZ:

Běžná cena včetně všech malířských potřeb je Kč 3200,- 

Je možné obdržet slevu ve výši Kč 600,-, tj. zaplatit pouze Kč 2600,-   

Napište mi na email   alice.blaho@email.cz  váš zájem o přihlášení nejen na kurzy v ČB, ale i v jiných městech (své město uveďte do mailu) a pošlu vám informace, jak tuto slevu získat na všechny kurzy malování.

 

------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Ukázky z kurzu - moje první zkušenost malování zvířete a první zkušenost mé dcery malování krajiny. Dokáže to opravdu každý :-)

 

Ačkoliv mou hlavní činností jsou EFT konzultace a kurzy, dostala jsem nabídku na pořádání kurzu malování. Není to náhoda. Chtěla jsem si namalovat obraz olejovými barvami, ale nikdy jsem se to neučila. A pro samou práci, jsem neměla prostor, abych si udělala čas i na radost. Dnes je trend dělat jen povinnosti, účelnou práci, nemít čas na sebe a přitom zapomínáme, že radost je smyslem našeho života, naší motivací a také oddechem, kdy celé tělo regeneruje, nabíjí se životní energií a duše se raduje. A protože Vesmír vždy k nám přivede to, co naše duše chce, možná nečtete tuto stránku náhodou ani vy.

Možná by bylo fajn užít si jeden den pro sebe zcela jinak - bez práce, bez shonu a "nabít si baterky".  Přijďte si užít nalézání svého talentu tvoření a zvýšení své sebehodnoty z nádherného obrázku, o kterém jste byli přesvědčeni, že byste nikdy nenamalovali! Opravdu. Naučíte se takovou techniku díky níž namaluje krásný obrázek i ten, kdo nikdy nic hezkého nenamaloval. A určitě překvapíte i své blízké.

Namalované obrazy mám vystavené doma a dělají mi velkou radost i s odstupem času, můžete se podívat, jak se mi povedly...

 

Ukázky z kurzu - moje první zkušenost malování zvířete a první zkušenost mé dcery malování krajiny. Dokáže to opravdu každý :-)

 

POSTUP MALOVÁNÍ ORCHIDEJE - můj první obraz květiny 

skvělé vedení lektora zajistí každému, že se obraz podaří, i když nikdy předtím nic nemaloval