Láska a vztahy s druhými lidmi i sami k sobě

12.02.2015 10:21

 Sv. Valentýn  a  oslava lásky, partnerství a vztahů

Krásné pro ty, kteří prožívají opětovanou lásku nebo bolest a připomínka toho, co moc chybí pro osamocené?Je to naše přirozené právo cítit se milováni a žít šťastný život, ale !


Nežijeme sami. Setkáváme se s lidmi, kteří se k nám nechovají vždy nejlépe a my se pak ve vztahu s nimi cítíme méněcenní, odmítnutí, opuštění, zklamaní, zneužívaní...atd. 

Často se pocity štěstí vytrácejí už v ranném dětství s našimi rodiči. A nejhorší na tom je, že si děláme o sobě přesvědčení jací jsme právě v momentech největšího emočního vypětí, takže když nám rodiče vynadají, že se nám něco nedaří, že jsme neschopní, můžeme si v sobě vytvořit o sobě přesvědčení, že nás nemůže mít nikdo rád. 
A pak se sami k sobě  chováme podle našeho přesvědčení. Nemáme rádi sami sebe a divíme se, že ani ten partner, kamarádka se k nám nechová zrovna nejlépe.

 

Jak se cítíte milovaní právě teď?  Báječně, nic moc nebo vůbec?


A všimli jste si, že ten pocit co cítíte, je u vás uvnitř? Kdo jej ve vás vytvořil?

Dáváte vinu těm druhým, že oni za to můžou, protože na vás byli zlí nebo si uvědomujete, že pocity u sebe řídíte vy sami? Možná je to pro vás nová myšlenka, ale i když se k vám ostatní chovají jakkoli, nemají tu moc utvořit ve vás vaše pocity. Vy jste tvůrci vašich pocitů a umíte je i změnit!

 

Váš život je přesně takový, jak vy se cítíte. Hezké myšlenky a vzpomínky vytváří ve vašem těle hezké pocity a výsledkem je, že vy se v životě cítíte hezky. Tedy: váš život je hezký! 

Není-li tomu tak, máte-li nepříjemné pocity v těle – úzkosti, nemoci, bolesti, tíseň, strach, nerozhodnost, vztek, křivda, zoufalství, smutek, necítíte se respektovaní, milovaní…cítíte se frustrovaní ve vztazích, v životě, pak je i váš život takový, jak vy se cítíte

Možná se snažíte pozitivně i myslet, ale pořád je ve vás TEN pocit, TY neodbytné myšlenky, nedaří se cítit se lépe?

Mohou za to vaše uložené vzpomínky na to, jak s vámi někdo zacházel špatně. Uložili jste si ve své paměti všechny ty nepříjemné pocity, emoční bolesti, pocity méněcennosti, nemilovatelnosti.

Tyto vzpomínky vás se svými uloženými emocemi oslabují:

  •  psychicky - vaše nálada klesá, odolnost vůči stresu je na minimu
  •  fyzicky - celková únava, imunitní reakce oslabují, vznikají bolesti, nemoci
  •  ve vztazích - nedovolují vám cítit se bezpečně a milováni s jinými lidmi ani sami k sobě


Řešením je změna a rozpuštění uložených nepříjemných emocí ve vás. Jak?

Metodou EFT nebo Faster EFT. Pojďme hned prakticky vyzkoušet, jak to funguje :-)

Vyberte si svou nejvíce bolestnou vzpomínku, např. kdy vás někdo urazil, ponížil, odmítl nebo opustil a vy jste se necítili milovaní.  Představte si, jaké by to bylo, kdyby všechno to nepříjemno ve vás zmizelo. Jak může zmizet úplně a opravdu?

Všechny nepříjemné emoce z této vzpomínky můžete rozpustit a nechat jít: 
1) například spolu s videem na této stránce pod článkem.

Odměnou vám bude větší pocit vnitřní síly, zdraví, svoboda, klid, láska. Tedy o kousek lepší život.  A pak si můžete vybrat jinou vzpomínku a další…pro ještě lepší a zdravější život.

 

2) Nebo se přihlaste na kurz FASTER EFT 
Naučím vás, jak ťukat na sebe i své blízké, poznáte prožitkem čím si tvoříte své problémy a dostanete nástroj, jak je řešit a udělat si z podvědomých programů spojence, abyste přitahovali zdraví, štěstí, lásku a hojnost. Naučíte se jak hledat tu správnou příčinu vašeho problému. 
 

INFORMACE A PŘIHLÁŠOVACÍ FORMULÁŘ NA KURZ FASTER EFT ZDE