KURZ ZÁKLADŮ EFT 23.4. 2022 v Č.Budějovicích

23.04.2022 10:00
Už jste o EFT tolikrát slyšeli a netroufáte si na něj sami? Chcete si vyzkoušet, jak EFT dělat, jak funguje u vás a přitom neriskovat větší investici do kurzu jak časovou  tak finanční? Pak je tento kurz pro vás ideální. Vyzkoušíte si pro sebe, jak s metodou pracovat, naučíte se správné poťukávání na body pod odborným vedením.
 
OSVOBOĎTE SE  OD VŠECH SVÝCH  NECHTĚNÝCH  POCITŮ
 

Jednodenní Kurz základů EFT je určen pro každého, kdo se chce naučit základům EFT. Naučíte se správný "poklep" na meridiánové body v základní receptuře, dozvíte se jak sami sebe sabotujeme a proč nedosahujeme vůlí svých cílů, přestože máme znalosti i schopnosti jich dosáhnout,  jak správně sestavit prohlášení aby byla účinná a jak se testuje stupeň emočního zatížení energetického systému. Naučíte se Techniku osobního klidu sestavenou tvůrcem metody Gary Craigem jako základ pro docílení vnitrní pohody a míru.  Dostanete  pracovní manuál EFT spolu se základními okruhy témat, jež je třeba uzdravit pomocí EFT, aby jste byli zdraví, úspěšní a šťastní. A na závěr si povíme o Zákonu přitažlivosti z filmu Tajemství (za jakých okolností nám nemůže fungovat a jak EFT pomůže změnit vše potřebné k tomu, aby fungoval), a proč někdy afirmace a pozitivní myšlení nefungují.  

 

Častým problémem začátečníků je, že neví, jak správně pojmenovat co se má ťukat a jak to v sobě  najít. Naučím vás také velmi jednoduchou techniku, při které nebudete muset  tento problém řešit. Vyzkoušíte si, jak vytvářet změnu bez nutnosti pojmenovávat, co cítíte.           

Pro koho je tento jednodenní kurz vhodný?

- kdo se chce naučit pomáhat sám sobě a chce vyzkoušet metodu pod odborným vedením

- kdo se chce blíže seznámit s metodou EFT a vědět jak vznikla, jak  funguje a v čem spočívá její úspěch

- kdo má zájem o svůj osobní růst a chce pochopit, proč se mu dějí nepříjemnosti v životě a zároveň se naučit způsob jak je eliminovat 

- kdo chce zlepšit své zdraví, vztahy, práci, finance atd.

- kdo chce opravdu mít rád sebe a doopravdy to i tak cítit

Po kurzu zvládnete sami sobě pomoci od jakékoliv nepříjemné emoce, pocitu či vtíravých negativních myšlenek jako např. smutku, vzteku, lítosti, ale i závislostí na sladkém, přejídání, kouření. 

Budete si schopni pomoci také od zdravotních potíží například bolestí zad, kloubů, hlavy, také alergií, migrén, nepříjemných psychických stavů, svědění...apod.

 

Naučíte se rozpustit traumatický zážitek z prožité situace a všechny následné nepříjemné pocity, zmizí váš posttraumatický syndrom, strachy z ublížení, křivdy, ponížení ...apod.

 

NĚCO NAVÍC - NOVINKA V EFT

Jako novinku v tomto kurzu představím i jednoduchou metodu "SET", při které se nemusí vůbec nic říkat a přesto při ní naleznete POZNÁNÍ PŘÍČINY jakéhokoliv problému a zároveň se vám od problému uleví na těle i na mysli, či naleznete jeho řešení ve fyzickém světě.

 

 Součástí Kurzu základů EFT je i pracovní manuál, podle kterého můžete dál sami na sobě pokračovat doma.

 

Cena Kč 1600,-

 

Příklady, kde si můžete pomoci sami sobě  po absolvování kurzu:

 

 

 bolesti kloubů, svalů
 deprese
 fobie
 strachy
 partnerské problémy 
chutě na nezdravé potraviny 
 astma
 sebevědomí
 bolesti hlavy
 nespavost 
 zlost
 bolestná ztráta
 alergie 
 kouření
 nemoci zažívání                                  
 dětské problémy 
 úzkosti
 závislosti 

 

 
Přihlášky a eventuální dotazy posílejte na kontaktní mail: alice.blaho@email.cz  
 
 

Tento kurz neopravňuje k terapeutické činnosti a není náhražkou za lékařskou péči. I přestože často, v souvislosti s používáním metody EFT, dochází ke zlepšení nebo vymizení symptomů nemoci, vysazení léků předem konzultujte s ošetřujícím lékařem.