PROBUZENÍ ŽENSTVÍ - 6.3.2016

06.03.2016 10:00

Prožitkový seminář vede Šárka Lota ve spolupráci s terapeutem Tomášem Hrubcem. Společně si ukážeme možnosti jak s pomocí hadí síly kundalini zavnímáte možnosti, které vedou přes cestu do sebe, k vědomému prozření.

 

 Probouzí se v nás naše samotná podstata. 

POUZE PRO ŽENY!

Nabízím vám seminář, který bude rozpomínáním si na své minulé životy v ženských inkarnacích, kde jsme byly úspěšné, milované, uctívané a v pokoře a lásce jsme dokázaly přinášet planetě Zemi i lidstvu to nejčistší z našeho Božství.

Vývoj lidstva na toto duchovní ženství nebyl připraven a tak jsme skrze ženská těla prožívaly dále jen ponížení, neúctu, tvrdost, bolest a ztráty. Rokem 2012 se uzavřely brány těchto energií, avšak programy naší minulosti se přenášíme dál a vytváříme tak v sobě iluzi pseudoženství. 

 

Během prožitkového semináře se napojíme na tento záznam minulosti a skrze prožitky své čistoty duše si opět obnovíme svojí nejpřirozenější podstatu ženství.

V současné době je mnoho možností, jak se k tomuto tématu dostat. Každá z nás potřebuje originální klíč, který přesně zapadne do zámku v nás samotných a otevře nám poklady našeho nitra.

Kdo jste četl knihu "Kurandera", můžete tušit, co se budeme na kurzu učit :-) Kurz není informační, je velmi praktický a dostanete následně cvičení, která v domácím prostředí budou prohlubovat získané poznatky a především dají svobodu  a projevení vašemu BOŽSKÉMU ŽENSTVÍ.

Lektorné - cena kurzu  v Č.Budějovicích:  Kč 2200,-

 

O lektorech:

Tomáš Hrubec

Představuji vám skvělého terapeuta, který dokáže odhalit, analyzovat a vyčistit vnitřní trauma. Pomůže vám najít cestu ke svému já. Pracuje s hadí silou a patří mezi nejlepší ve svém oboru. Ovládá jogínské a meditační techniky.

 

Šárka Lota

Od dětství jsem komunikovala ( tehdy né moc dobrovolně) s bytostmi jiných dimenzí a popravdě, hodně mě to děsilo. O čakře 3. oka, jsem v té době neměla ani tušení a tak přijímala nevědomky proudy informací, kterým jsem nerozuměla. Dnes je plně využívám ve své praxi s klienty. Po klinické smrti se mi otevřely další dary a schopnosti, které s láskou předávám. Vnímání aury bylo velkým darem, který mi ze začátku připadal jako velký problém. Představte si, že se probudíte po narkóze a tříhodinovém oživování a místo sester a doktorů, vidíte barevné fleky! Byl to šok. Zhrba po dvou měsících jsem našla způsob jak „vidět“, když chci a jak vnímání aury vypínat. Byla to neuvěřitelná úleva. Dnes díky tomu dokážu „normálně“ žít a když je třeba, vidět do vědomí, podvědomí i nevědomí klientů. Mohu sledovat jejich dráhy osudu, plán duše a celý jejich karmický vývoj. Pak je snadné podle momentálního problému, najít v mapě minulých inkarnací příčinu a v meditaci společně vše vyčistit a uzavřít.

Zhruba 10 let mě provází snovou hladinou duchovní šaman, který mi předal nespočet technik, jak pro učení, tak léčení či vstupování do různých hladin mozkové frekvence i dimenzí. Díky němu jsem dnes schopná přijímat to, co by mi ještě před časem připadalo jako sci-fi nebo přinejmenším bláznivé. Zpětná vazba však brzy ukázala dokonalost těchto technik a informací. Stále se učím a ráda s učením pomohu i vám.

Základ, který je třeba pochopit, je tak snadný! Nesnažte se „nacpat“ svojí nádhernou duši do maličkého fyzického těla, ale dovolte tělu, aby dorosto velikosti vaší duše!  

 

ORGANIZÁTORKA AKCE:

Alice Bláhová, kontakt v liště tohoto webu