GERMÁNSKÁ NOVÁ MEDICÍNA -1.část Víkendu pro zdraví 16.5.2015

16.05.2015 10:00
Kurz základů vhodný jak pro začátečníky a laiky, tak pro pokročilé terapeuty a zdravotníky.

jednodenní kurz  16.5.2015 , v Č.Budějovicích

KURZ je určen pro porozumnění biologických zákonitostí fungování těla, mysli a mozku  v momentě spuštění nemoci za účelem využití těchto zákonitostí k úplnému uzdravení celostním přístupem. 

Po absolvování základního bloku GNM budete rozumět procesům vzniku onemocnění ve vašem těle a budete znát zákonitosti vzniku, průběhu a ukončení choroby. Budete umět použít informace z GNM jako diagnostický nástroj pro každé onemocnění a  určení jeho spouštěče, tedy skutečné příčiny.

Už nemusíte být obětí zlého osudu, nemoci - bezmoci, karmy, či záhadného tajemna. Germánská nová medicína vám nabízí železné pravidlo vzniku rakoviny i všech jiných onemocnění, včetně zánětů, disfunkce orgánů,psychických poruch, depresí, neplodnosti apod. Nová medicína vás seznámí s konkrétním mechanismem vzniku nemoci na třech úrovních zároveň - mysl, mozek, orgán, s podrobnou a velmi konkrétní příčinou ke každé jednotlivé nemoci a ukáže cestu ke zdraví i u tzv.chronických a neléčitelných nemocí (z hlediska klasické medicíny). Přijďte včas a ušetříte si spoustu trápení, času, peněz i potíží z vedlejších účinků chemických léků. Po absolvování GNM semináře už budete znát konkrétní příčinu vašich potíží a budete též znát způsob, jak je řešit. 

Budete vědět, jak tyto informace použít k řešení stresových událostí a jak pomoci vašemu tělu, aby se samo přirozenou cestou trvale uzdravilo. Znalostí těchto zákonitostí rozpoznáte včas případný biologický konflikt a budete moci řídit své pochody v těle tak, aby nevznikla nemoc. Pro terapeuty a léčitele je GNM velmi mocný nástroj pro rychlé určení příčiny onemocnění (během 3-5 min) a skutečnou pomoc klientům od  jejich zdravotních potíží.  

! UKÁZKY Z VYŘEŠENÝCH PŘÍPADŮ A UZDRAVENÍ POUŽITÍM GNM A EFT METOD NALEZNETE ZDE

Náplň kurzu:
  •  poznáte 5 biologických zákonů podle kterých se vyvíjí nemoc i zdraví
  •  konkrétní spouštěče onemocnění
  •  fázovost onemocnění
  •  orgány a jejich orgánové reakce v souvislosti s příslušností k části mozku 
  •  pravo-levá dominance pro ukládání onemocnění na pravou nebo levou stranu těla
  •  úloha bakterií a virů v uzdravení
  •  vypočitatelnost obratu k uzdravení 
 

 

Proč jít na kurz?

Porozumíte příčinám onemocnění a naučíte se je hledat tam, kde se skutečně nachází. Přestanete být závislí na cizích vlivech, jež vám slibují pouze zmírnění projevů nemoci. Budete se moci sami uzdravit, pokud to budete chtít. Poznáte zákonitosti přírody ve vztahu k tělu a evoluci lidstva.

Protože pochopíte a naučíte se hledat přesnou příčinu svých potíží, nebo vašich blízkých či klientů, abyste je následně mohli řešit. Dostanete dlouho záměrně utajované informace, které se předávaly pouze v tajných kruzích.  Pro terapeuty či lékaře se tím urychlí a zpřesní vaše diagnostika i výsledky. Naučíte se předcházet dalším nemocem jak u sebe, tak u svých klientů. Nemoc není ani za trest, ani chybou přírody, ani náhoda. Má přesná pravidla svého vzniku, prokazatelná a opakovatelná a vy je můžete znát!  Neznalost zabíjí, přijďte včas.

LEKTOR: Alice BLÁHOVÁ

PŘIHLÁŠKY: Alice Bláhová      alice.blaho@email.cz , tel. 775105161 nebo ZDE

KONÁNÍ:   v Č.Budějovicích 

BONUSY:  kompletní E- kniha o GNM se všemi spouštěči onemocnění a průběhem fází ve slovenském jazyce v hodnotě Kč 800,-

CENA:  1500 Kč

 

PŘIHLAŠUJI SE NA VÍKEND PRO ZDRAVÍ ZDE

 

! UKÁZKY Z VYŘEŠENÝCH PŘÍPADŮ A UZDRAVENÍ POUŽITÍM GNM A EFT METOD NALEZNETE ZDE

! Pro lepší orientaci a pochopení GNM na kurzu je vhodné si předem pročíst Prezentaci GNM ke stažení zde:

 Prezentace germánské nové medicíny_CZ.pdf (1,4 MB)