ATLANTSKÉ VĚDOMÍ 25.6.2017

25.06.2017 10:00

Vyzvedněte si z hlubin vaší paměti dary, informace, techniky, které vám pomohou rozvinout svůj skutečný potenciál, být v souladu s poselstvím vaší duše a navýšením svého vědomí a svých vibrací pomoci tak celku projít transformací.

Dostáváme se do doby, kdy se začíná v nás probouzet nové vědomí sebe sama, kým skutečně jsme. Zároveň se otevírá paměť našich buněk.  

Ačkoliv ještě stále budou v roce 2017 doznívat určité minulostní karmické programy, současně se nám již otevírají duchovní dary. Naše duše je přenáší uložené, po celou dobu karmického vývoje, abychom je v době Nového věku konečně v sobě objevily a přinesli lidstvu i planetě. 

Seminář na téma rozšíření vědomí a atlantské vědomí, vám ukáže nejen nové možnosti, ale i jednoduché cviky a duchovní techniky pro umožnění si přenastavit vše v sobě, na vyšší vibrace 5D, v souladu s plánem duše, vyšším plánem a otevřít si tím svá duchovní poselství

Jsme v jedinečné době zázraků a čím dříve to pochopíme, tím urychlíme celý proces transformace vědomí a staneme se tím, kým jsme sem přišli být před mnoha tisíci lety, pro tento jedinečný okamžik.

Jsme absolutními průkopníky Nového věku. Vracíme se do minulosti vyspělé civilizace zlatého věku Atlantidy a otevíráme v sobě jedinečný dar – poselství z naší domovské planety.

Lektorka: ŠÁRKA LOTA

Organizátorka kurzu: Alice Bláhová

Čas konání: 10-17 hod.

Cena Kč:  1700 ,-

Místo konání - ADRESA I MAPKA:   ZDE

PŘIHLÁŠENÍ NA KURZ:   vyplněním formuláře dole  

 

Šárka Lota o sobě:Šárka Lota

„Od dětství jsem komunikovala ( tehdy ne moc dobrovolně) s bytostmi jiných dimenzí a popravdě, hodně mě to děsilo. O čakře 3. oka, jsem v té době neměla ani tušení a tak přijímala nevědomky proudy informací, kterým jsem nerozuměla. Dnes je plně využívám ve své praxi s klienty. Po klinické smrti se mi otevřely další dary a schopnosti, které s láskou předávám. Vnímání aury bylo velkým darem, který mi ze začátku připadal jako velký problém. Představte si, že se probudíte po narkóze a tříhodinovém oživování a místo sester a doktorů, vidíte barevné fleky! Byl to šok. Zhruba po dvou měsících jsem našla způsob jak „vidět“, když chci a jak vnímání aury vypínat. Byla to neuvěřitelná úleva. Dnes díky tomu dokážu „normálně“ žít a když je třeba, vidět do vědomí, podvědomí i nevědomí klientů. Mohu sledovat jejich dráhy osudu, plán duše a celý jejich karmický vývoj. Pak je snadné podle momentálního problému, najít v mapě minulých inkarnací příčinu a v meditaci společně vše vyčistit a uzavřít.

Zhruba 10 let mě provází snovou hladinou duchovní šaman, který mi předal nespočet technik, jak pro učení, tak léčení či vstupování do různých hladin mozkové frekvence i dimenzí. Díky němu jsem dnes schopná přijímat to, co by mi ještě před časem připadalo jako sci-fi nebo přinejmenším bláznivé. Zpětná vazba však brzy ukázala dokonalost těchto technik a informací. Stále se učím a ráda s učením pomohu i vám.

Základ, který je třeba pochopit, je tak snadný! Nesnažte se „nacpat“ svojí nádhernou duši do maličkého fyzického těla, ale dovolte tělu, aby dorostlo velikosti vaší duše! „