DUCH ZVÍŘAT - DAR NOVÉHO VĚKU - technika pro vstup do svého duchovního poselství 17.9. v Č.B.

17.09.2017 10:00
Dlouhé období lidského vývoje  jsme žili v inkarnacích pod vlivem karmického zatížení. Kvantovým skokem, ke kterému došlo 11.11. 2016, jsme se vědomím přenesli do roku 2032 a díky tomu se naše možnosti vědomí 
natolik rozšířili, že jsme schopni přijímat dary, ke kterým bychom se po troškách postupně dostávali v průběhu oněch šestnácti „ztracených“ let.  
 
Doba kolem nás se řítí kupředu a vše se diametrálně mění. Důležité je rozšiřování našeho vnímání. 
Po přeprogramování našich plánů duší po kvantovém skoku (11.11.2016) a uzavření karmy (17.1.2017) se DNA mění, 
podle připravenosti člověka, sama. 
 
NOVÝ  seminář DUŠE ZVÍŘETE  je  technika Nového věku. 
 
Je to mnohem účinnější a téměř zázračný vstup do svého duchovního  poselství. 
 
 
DUCH ZVÍŘAT – DAR NOVÉHO VĚKU
Jedním ze zmiňovaných darů je schopnost  rozpomenout si na naší poslední inkarnaci ve zvířecí podobě, 
po které již následoval pouze náš karmický vývoj v lidských tělech. 
Tato výjmečná inkarnace nám zanechala poselství ducha onoho zvířete a díky transformaci vědomí tohoto Věku, 
můžeme ducha zvířete  v sobě opět probudit a používat plně jeho potenciál. 
Nejedná se o vlastnosti zvířat, jak je známe dnes, ale jejich duchovní hodnoty a poslání. 
S probuzením této možnosti, získáme netušené schopnosti na fyzické, psychické, ale především duchovní rovině. 
 
Dary ducha vlastního zvířete v nás, nás  posunou do ukotvení se v 5.dimenzi a prozření. Staneme se po ukončené karmické etapě, dokonalostí  v celistvosti svojí duše.
 
Odkryjeme vám podobu vašeho zvířecího ducha (nejedná se o silové zvíře nebo průvodce. 
Zvířecí duch je součást naší duše). Tento fenomén umožní každému z nás otevřít specifickou energii, 
která zcela nahradí TECHNIKU SPIRÁLY VĚKŮ! Respektive, je jejím nástupcem s vyšším potencíálem pro 5.dimenzi.
 
Každému z nás umožňuje určitou výjmečnost podle povahy zvířecího ducha. Někdo tedy bude fenomenálním léčitelem, druhý získá schopnost probouzení vědomí apod. Seminář není návazný na Spirálu věků a je tedy určen pro všechny, kdo chtějí tuto vzácnou energii Ducha zvířete v sobě objevit a to jak pro svojí potřebu, tak pro pomoc druhým.
 
Seminář vedou : Šárka Lota a Laureen Erbanová (dcera paní Loty)
S sebou: pohodlné oblečení (vynechte prosím červenou barvu), přezutí, psací potřeby, flash disk (pokud budete chtít zvukový záznam)
 
Cena: Kč 1700,-
 
Organizace kurzu a přihlášky: Alice Bláhová
 
MÍSTO konání bude podle počtu přihlášených upřesněno cca týden před termínem.
 
ČAS KONÁNÍ: 10:00 - 16:00 hod.
 
Maximální počet účastníků: 14
Upozornění: Je třeba v den semináře úplně vynechat ze stravy jakoukoliv podobu masa. Na semináři se pracuje s buněčnou pamětí a program DNA současných zvířat by mohl narušit energetický tok vysokých vibrací pro otevření paměti Atlantského vědomí.Dlouhé období lidského vývoje  jsme žili v inkarnacích pod vlivem karmického zatížení. Kvantovým skokem, ke kterému došlo 11.11. 2016, jsme se vědomím přenesli do roku 2032 a díky tomu se naše možnosti vědomí natolik rozšířily, že jsme schopni přijímat dary, ke kterým bychom se po troškách postupně dostávali v průběhu oněch šestnácti „ztracených“ let.  
 
               DUCH ZVÍŘAT – DAR NOVÉHO VĚKU
Jedním ze zmiňovaných darů je schopnost  rozpomenout si na naší poslední inkarnaci ve zvířecí podobě, po které již následoval pouze náš karmický vývoj v lidských tělech. Tato výjmečná inkarnace nám zanechala poselství ducha onoho zvířete a díky transformaci vědomí tohoto Věku, můžeme ducha zvířete  v sobě opět probudit a používat plně jeho potenciál. Nejedná se o vlastnosti zvířat, jak je známe dnes, ale jejich duchovní hodnoty a poslání. S probuzením této možnosti, získáme netušené schopnosti na fyzické, psychické, ale především duchovní rovině. Dary ducha vlastního zvířete v nás, nás  posunou do ukotvení se v 5.dimenzi a prozření. Staneme se po ukončené karmické etapě, dokonalostí  v celistvosti svojí duše.
Odkryjeme vám podobu vašeho zvířecího ducha (nejedná se o silové zvíře nebo průvodce. Zvířecí duch je součást naší duše).
Tento fenomén umožní každému z nás otevřít specifickou energii, která zcela nahradí TECHNIKU SPIRÁLY VĚKŮ! Respektive, je jejím nástupcem s vyšším potencíálem pro 5.dimenzi. Každému z nás umožňuje určitou výjmečnost podle povahy zvířecího ducha. Někdo tedy bude fenomenálním léčitelem, druhý získá schopnost probouzení vědomí apod. Seminář není návazný na Spirálu věků a je tedy určen pro všechny, kdo chtějí tuto vzácnou energii Ducha zvířete v sobě objevit a to jak pro svojí potřebu, tak pro pomoc druhým.
 
Seminář vedou : Šárka Lota a Laureen Erbanová
S sebou: pohodlné oblečení (vynechte prosím červenou barvu), přezutí, psací potřeby, flash disk (pokud budete chtít zvukový záznam).
Upozornění: Je třeba v den semináře úplně vynechat ze stravy jakoukoliv podobu masa. Na semináři se pracuje s buněčnou pamětí a program DNA současných zvířat by mohl narušit energetický tok vysokých vibrací pro otevření paměti Atlantského vědomí.