EFT a SEBEVĚDOMÍ 12.4.2014

01.02.2013 00:00

EFT A SEBEVĚDOMÍ  KURZ  JIŽ  12.4.2014

Vše, co děláme  a způsobem jakým to děláme, je závislé na našem vztahu k sobě sama, co si o sobě říkám a čemu věřím, že si zasloužím nebo čeho mohu dosáhnout. Zvykli jsme si říkat "já si nevěřím", "mám nízké sebevědomí", "neumím říci NE" , "nechám sebou manipulovat" atd.

Mnozí se snaží o různé strategie, jak se začít mít víc rád, jak "to zvládnout" a nenechat sebou manipulovat, snaží  se ve společnosti lidí tvářit sebevědomě aby nikdo nepoznal, jak mizerně se uvnitř cítí.

Tyto strategie fungují navenek a dočasně. Nízké sebevědomí způsobuje:

  •  Stojí vás obrovské množství energie potlačovat ty nepříjemné pocity ze sebe sama 
  •  Nejste tak průbojní  a bojíte se jít si za svým snem
  •  Ostatní vás předběhnou - mají lepší práci, víc peněz, lepšího partnera, muži/ženy je obdivují zatímco vás přehlíží  
  •  Připadáte si zbyteční, jakobyste nežili naplno svůj život
  •  Čekáte, že se NĚCO musí stát a vy se začnete cítit líp
  •  Vyhybáte se důležitým záležitostem 

EFT vám nabízí účinné řešení ke zlepšení sebevědomí. Pracuje ve vašem energetickém systému jemně formou akupresury - poklepem na meridiánové body se zaměřením na konkrétní nepříjemné pocity. Méněcennost, stud ze sebe, pocit "jsem k ničemu", nikdy nejsem dost dobrý a podobné naučené myšlenkové vzorce a způsoby zacházení se sebou sama se rozpouští a přestávají blokovat vaši sebelásku, uznání své hodnoty, ocenění a víru v sebe.

Na kurzu EFT a Sebevědomí se naučíte vyhledat vaše toxické vzorce chování, jak jste se je naučili, proč máte nepříjemné pocity ze sebe a naučíte se je i měnit. Přijďte si užít bezpečné prostředí pro VAŠI změnu a odhalit vaše nové JÁ.