EFT & PENÍZE kurz 14.4. 2012

15.02.2012 12:37

Všichni víme, že k přežití peníze nutně potřebujeme. Když je jich hojnost, je to příjemné a uvolňující, dávají nám pocit svobody. Když je jich málo, cítíme se chudě a neschopně, máme strach a vztek. Pojďme zrušit naše omezení a bloky k přijetí hojnosti, uzdravit náš vztah s penězi.

Možná znáte Zákon přitažlivosti a už jste zjistili, že vám nefunguje vždy? Není to chyba, jen máte sebesabotující programy, jež vám nedovolí přijmout více peněz. Na kurzu se naučíte jak je najít a odstranit z vaší podvědomé mysli, aby i k vám mohl proud hojnosti. Myslíte si, že bohatí nikdy nebudete? I toto je jeden z těch programů. Jste neomezené tvořící bytosti, můžete být a mít cokoli chcete. Když víte, jak na to …dáme vám návod.

Na kurzu dostanete manuál pro práci s EFT, návody na jednotlivá témata ohledně peněz a praktické změny formou workshopu - jak jsme se naučili peníze  nemít, čím si blokujeme jejich příjem, jak se s nimi cítíme, emoční kompas naší hojnosti v nás, vibrační přímka - kde se nacházíme a co potřebujeme abychom se posunuli k hojnosti.

datum konání: neděle 1.4.2012

14.4. 2012 kurz EFT a Peníze

Na kurzu se naučíte jak najít a odstranit blokující programy z vaší podvědomé mysli, aby i k vám mohl proud hojnosti. Myslíte si, že bohatí nikdy nebudete? I toto je jeden z těch programů. Jste neomezené tvořící bytosti, můžete být a mít cokoli chcete. Když víte, jak na to …dáme vám návod.

 

Od 10:00 do 18:00 hod.
Cena: 1500,-

Místo konání podle počtu přihlášených, rezervace zde: https://www.eft-cb.cz/napiste-nam/