Minikonstelace s Mayskou moudrostí se Šárkou Lotou a Vicky v Č.Budějovicích 7.5. 2022

07.05.2022 10:00

Termín: sobota 7.5. 2022  v čase od 10:00 - 13:00 hod

MAYSKÉ KONSTELACE

Zveme Vás na zcela nové Mayské konstelace. Mayská civilizace zde zanechala moudrost a poznání mnoha možností léčivých energií, které nám jsou k dispozici. 

Během konstelací dochází  k harmonizaci vzájemných vazeb nejen ve vztazích s ostatními lidmi, ale především mezi vlastními částmi sebe sama - mezi tělem, egem, duší, Vyšším Já a ke zrušení blokujících programů na všech úrovních.  

Společně poznáme tajemství Vašich momentálních obtíží, ať už vztahových, zdravotních, emočních, hojnosti, sebehodnoty,  či poznat co trápí Vaše těla, ega a dušičky. 

Minikonstelace nám umožní postavit hned několik příběhů, s možností Rodinných, Karmických a Nadčasových konstelací nebo rozestavit konkrétní zdravotní důsledky, v podobě orgánů, částí těla či emocí, které důsledný zdravotní problém vyvolávají a vše rovnou na místě pročistit, ale především pochopit a na vše se podívat z jiného úhlu. 

Jedná se o zcela nový, energetický konstelační princip. Mayská kultura předpřipravila celou evoluci lidstva. Ukončuje jednotlivé etapy a otevírá nám vědomí. V roce 2022 již budeme připraveni na přímou komunikaci s Mayskými velikány pro energetickou změnu a ukončení toho, co nás trápilo.  To nám umožní zcela netušené možnosti a mnohem efektivnější změny. 

Mentální přítomnost Mayských obrů, přímo v konstelačním procesu, nabízí nový úhel pohledu na problém. Zároveň se naše uzdravené téma zobrazí v kolektivním vědomí, aby se mohla informace o řešení dostat ke všem připraveným lidem.                                   

Minikonstelace jsou stavěny s ohledem na témata všech zůčastněných, podle naléhavosti řešení a pod vedením lektorek s napojením na Vyšší vedení  s kontrolou aurického vyzařování každého účastníka, takže se pročistí více energetických zátěží u všech přítomných.

Během 3 hod.trvání se postaví 5-6 konstelací.

Vstup je umožněn vždy 30 min. před začátkem.

Prosím přidte tak, abychom v uvedeném čase začátku mohli  opravdu začít a stihli předtím vyřídit administraci a pohodlné usazení.

Vstupné:  Kč 600,- pro každého (ať si staví nebo ne, čistí se vždy energetická/emoční témata u všech zúčastněných)

Místo konání: Bláhovi, J.Čarka 4, ČB,        ADRESA  s mapkou v  Suchém Vrbném ZDE

Přihlášku prosím emailem na:   alice.blaho@email.cz