Naše poslání pro Novou dobu 2018 - 10.3. 2018

10.03.2018 10:30
Pokud chceme najít své poslání, je třeba pochopit smysl karmických inkarnací.
 
 
                    Naše poslání pro Novou dobu 2018.
 
Cestou vlastního vývoje si každá duše musela projít přes zkušenosti, prožitky a pochopení. Nyní jsme na takové duchovní úrovni, že můžeme vědomě začít tvořit svůj vlastní život. Ovšem za předpokladu, že najdeme své poslání. Je to snazší cesta, než si umíme představit. Stačí se jen vydat do sebe a naslouchat.
Seminář je duchovním „výletem“ do svého nitra. 
Je čas se konečně svobodně rozejít podle vyššího plánu duše!
 
S sebou: pohodlné oblečení, přezutí, psací potřeby. Deku nebo dlouhý šátek na zachumlání (v hlubších hladinách meditací můžete pociťovat chlad). Malinký látkový pytlíček (rozměr zhruba 5x7cm), pokud možno neprůhledný + provázek, kůžičku nebo jiný přírodní materiál, na zavěšení na krk.
 
Seminář je od 10.30 do 16.30h 
Pokud chceme najít své poslání, je třeba pochopit smysl karmických inkarnací.
 
 
Cestou vlastního vývoje si každá duše musela projít přes zkušenosti, prožitky a pochopení. 
Nyní jsme na takové duchovní úrovni, že můžeme vědomě začít tvořit svůj vlastní život. Ovšem za předpokladu, že najdeme své poslání. Je to snazší cesta, než si umíme představit. Stačí se jen vydat do sebe a naslouchat.
 
Seminář je duchovním „výletem“ do svého nitra. 
Je čas se konečně svobodně rozejít podle vyššího plánu duše!
 
Zcela nové techniky a meditace
 
S sebou: pohodlné oblečení, přezutí, psací potřeby. 
Deku nebo dlouhý šátek na zachumlání (v hlubších hladinách meditací můžete pociťovat chlad). 
Malinký látkový pytlíček (rozměr zhruba 5x7cm), pokud možno neprůhledný + provázek, kůžičku nebo jiný přírodní materiál, na zavěšení na krk.
 
 
Seminář je od 10.30 do 16.30h 
 
Cena Kč 1700,-
 
Lektorka: Šárka Lota
 
Organizace kurzu: Alice Bláhová
 
Místo konání: pracovní byt EFT Centra CB v Suchém Vrbném
 
 
 

Šárka Lota o sobě:Šárka Lota

„Od dětství jsem komunikovala ( tehdy ne moc dobrovolně) s bytostmi jiných dimenzí a popravdě, hodně mě to děsilo. O čakře 3. oka, jsem v té době neměla ani tušení a tak přijímala nevědomky proudy informací, kterým jsem nerozuměla. Dnes je plně využívám ve své praxi s klienty. Po klinické smrti se mi otevřely další dary a schopnosti, které s láskou předávám. Vnímání aury bylo velkým darem, který mi ze začátku připadal jako velký problém. Představte si, že se probudíte po narkóze a tříhodinovém oživování a místo sester a doktorů, vidíte barevné fleky! Byl to šok. Zhruba po dvou měsících jsem našla způsob jak „vidět“, když chci a jak vnímání aury vypínat. Byla to neuvěřitelná úleva. Dnes díky tomu dokážu „normálně“ žít a když je třeba, vidět do vědomí, podvědomí i nevědomí klientů. Mohu sledovat jejich dráhy osudu, plán duše a celý jejich karmický vývoj. Pak je snadné podle momentálního problému, najít v mapě minulých inkarnací příčinu a v meditaci společně vše vyčistit a uzavřít.

Zhruba 10 let mě provází snovou hladinou duchovní šaman, který mi předal nespočet technik, jak pro učení, tak léčení či vstupování do různých hladin mozkové frekvence i dimenzí. Díky němu jsem dnes schopná přijímat to, co by mi ještě před časem připadalo jako sci-fi nebo přinejmenším bláznivé. Zpětná vazba však brzy ukázala dokonalost těchto technik a informací. Stále se učím a ráda s učením pomohu i vám.

Základ, který je třeba pochopit, je tak snadný! Nesnažte se „nacpat“ svojí nádhernou duši do maličkého fyzického těla, ale dovolte tělu, aby dorostlo velikosti vaší duše! „