NEJDŮLEŽITĚJŠÍ OTÁZKA VAŠEHO ŽIVOTA I V METODĚ EFT

31.10.2014 15:48

Co pasuje nejdůležitější otázku právě na tu nejdůležitější?

a)její odpověď nám vypovídá o tom, jaký žijeme život - zda jsem šťastná, spokojená, v depresi, bezmocná, rozhozená, naštvaná, nespokojená...apod.  A když budeme znát odpověď na tu nejdůležitější otázku v jednotlivých situacích, budeme zároveň vědět velmi dobře, zda jsou to pro nás situace příznivé a tedy má smysl ji opakovat nebo zda je situace nepříznivá a nemá více smysl v takové situaci setrvávat.

Často totiž setrváváme v nevhodných situacích jen proto, že jsme si NEJDŮLEŽITĚJŠÍ OTÁZKU nepoložili a neuvědomili jsme si tedy hloubku našeho prožitku, nevyhodnotili jsme včas správný závěr a tak se připravili o drahocený čas, který jsme mohli prožít příjemnějším a lepším způsobem, kdybychom se sebe včas zeptali tou nejdůležitější otázkou. 
 
b) Nejdůležitější otázka nám zároveň poskytuje nastavení pro práci s EFT. 
Mnozí začátečníci mají probém, protože nevědí, co mají říkat aby ťukání bylo účinné a správně pomohlo. Právě zde je NEJDŮLEŽITĚJŠÍ OTÁZKA klíčovou k nalezení skutečné příčiny problému!
Často je také důvodem neúspěchu v ťukání, když hledáme příčiny svých problémů v druhých lidech typu "on mě naštval", "ona se měla chovat jinak", "chci aby udělal/la to a to abych já mohl/a...."


Ve skutečnosti je naprosto jedno, co dělají nebo nedělají druzí lidé. Stačí vědět, zda se nám to líbí a zda nás to podporuje vzájemně a pokud ne, tak si nemusím nechávat líbit to, co pro mne není příjemné ani prospěšné.

Nejdůležitější na všech situacích i na celém životě je ....a pozor! přichází ta nejdůležitější otázka...

 

JAK SE Z TOHO JÁ CÍTÍM?


Ať už se vám v životě stalo cokoliv a provedl vám to kdokoliv, v první řadě je třeba abyste našli v sobě  to, jak se z toho cítíte vy. Pokud je vám s tímto pocitem, který najdete ve své odpovědi dobře, pak máte hezký život a nechte si tento krásný pocit. 
Pokud vám ale není příjemně, cítíte se méněcenní, ošizení, odstrčení, přehlížení, podvedení, utlačovaní, naštvaní, frustrovaní, stydíte se, máte pocity viny...či se cítíte jakkoliv jinak nepříjemně,  
ZMĚŇTE TYTO POCITY V SOBĚ! 

Jak? Každá odpověď na vaši otázku je nastavením pro EFT proceduru.
Buď podle návodu v manuálu, který jste si stáhli z mého webu (případně si zdarma stáhnout můžete 
ZDE)

 

Autorka článku: Alice Bláhová  (c)