POSELSTVÍ NOVÉ DOBY - seminář o tom, co se s námi děje

23.05.2020 10:00

Cítíme na sobě, ve svých tělech, že se ve vzduchu "NĚCO" děje. Něco je jinak, cítíme, že se chystají změny, ale nevíme co to přesně je....

V někom tento pocit vyvolává stavy radosti, v někom zase strachy, zmatenost, někoho bolí různá místa na těle, jiný zas může mít nevysvětlitelné výkyvy nálad, cítit na sobě tlak. To, co v práci a ve vztazích fungovalo dříve najednou přestává být platné a jsme nuceni hledat nové cesty. Kdo se chce držet svých starých vzorců a ještě víc se snaží, tomu se to pod rukama rozpadá, kdo přijímá změny a "jde s proudem", tomu začínají jít věci lehčeji. Proč?

Zvu vás na seminář, kde se dozvíte, co se to s námi i se Zemí děje, proč se nám všechny ty věcí dějí a co je to "TO NĚCO",  co cítíme, ale zatím jsme tomu nerozuměli. A hlavně co v této době můžeme udělat pro sebe, aby nám i našim tělům bylo dobře.

Seminář povedou ženy, které rozumějí přicházejícím energiím, vidí co se s námi energeticky děje, vše nám krásně vysvětlí a naučí nás potřebné techniky, abychom už nemuseli tápat v nevědomosti a uměli si poradit s tím, co cítíme.