S NOVÝM ROKEM NOVÉ TĚLO

03.01.2012 12:58

Kurz na ozdravení těla  a přirozené hubnutí s EFT 14.+15.1.+18.2.

Kdo mě zná osobně, ví, že toto je i mé téma, a protože znám odbornici paní Evu Pospíšilovou z Prahy, dohodla jsem s ní i pro vás  velmi hodnotný kurz.  Paní Eva se zabývá tímto tématem cca 5 let a je odbornice na EFT i na hubnutí. Má skvělé výsledky jak v zeštíhlení, tak v ozdravení a celkovém zlepšení vitality. 

Jako první v tomto roce,  po vánočních orgiích,  máte možnost zúčastnit se skvělého kurzu, který vás podpoří a pomůže vám k vysněnému cíli.  

 

Proč právě tento kurz?

Protože klasické diety jsou nejlepším způsobem, jak nabýt na váze a stát se chronickým dietářem! (vím o tom své)

Běžné komerční způsoby hubnutí spočívají jen v omezení stravy, přidání pohybu a cvičení (často není na něj síla a je to spíše mučení), a vůbec neberou v potaz vaše psychické rozpoložení, emoční  hlad po lásce a bezpečí, ani nastavení mozku a hormonální soustavy pro ukládání tuku v těle, či traumatickou událost jež se možná vaše podvědomí snaží  ve vašem tuku ukrýt.

 

Co absolvováním kurzu získáte?

Mnoho informací, jež vám nikdy a nikde neřekli i praktické změny:

* kde a jak v mozku vzniká program pro zvýšené ukládání tuku v těle  a jak pomocí EFT lze toto změnit

 

* jakou roli hraje hormonální systém, jaký nesoulad konkrétně u vás způsobuje, že máte větší jednu část těla (břicho, boky, zadek…) Uděláte si hormonální test vašeho těla a fungování. Dozvíte se, jak váš hormonální systém přirozenou cestou uvést do harmonie  a zároveň využít přirozených hormonálních cyklů k zeštíhlení.

POZOR! I když byste chtěli hubnout pouze klasickou cestou, pokud nebude uveden hormonální systém do harmonie, nelze zhubnout na vašem zvětšeném místě! To lze pouze s urovnáním hormonální hladiny!

 

* vytestujete si jaký metabolický typ jste a dozvíte se, jaké potraviny vašemu tělu škodí/prospívají a také jaká úprava jídel je pro vás vhodná.

POZOR! Opět u klasického způsobu diet se všeobecně doporučují syrové zeleninové saláty, z hlediska metabolických typů však mohou někomu škodit a zpomalovat metabolismus!

 

*budeme prakticky pracovat metodou EFT na našich emočních problémech, jež vedou k nadváze a také na pocitech méněcennosti a nedostatku lásky, budeme eliminovat nezdravé chutě na jídlo

 

* otázka silné/slabé vůle je absolutně irelevantní a hovoří o ní lidé neznalí funkce našeho podvědomí. Pokud jste chroničtí dietáři s nadváhou, pak to není slabou vůlí! Je to způsobeno nesprávným programem, jež sabotuje vaši touhu a snahu zhubnout. Na kurzu poznáte, co vás sabotuje, co způsobuje tuto sabotáž a společně tento program ve vašem podvědomí zrušíme.

Už nebudete muset překonávat sami sebe a své touhy po zakázaných jídlech. Výběr zdravých potravin ve správném množství bude pro vás přirozený a bez námahy, stejně jako dýchání.

 

*dostanete manuál pro další práci s EFT na svých problémech

 

Program obohaceného kurzu:

3 celé dny: 14.+15. 1. 2012  a 18.2.2012

1x terapeutické sezení pro nalezení a odstranění psychosomatické příčiny vaší nadváhy nebo 1x účast na skupinové terapii „Jídlo jako droga“

 

Zaváděcí zvýhodněná cena: 3000 Kč  

(dříve byla cena za 2 dny tohoto kurzu 2500 Kč, vy zde máte 1 den a 1 EFT terapii navíc!)

 

Přihlášky na tento kurz můžete zaslat odpovědí na tento mail, nebo zde:  https://www.eft-cb.cz/napiste-nam/

 

Pro další informace Web paní Evy Pospíšilové:  https://www.hubnuti-eft.cz/hubnuti-s-eft /