Technika pro změnu vztahu k penězům

12.05.2014 23:46

VYJADŘUJETE SVÝM PENĚZŮM VDĚČNOST NEBO JSTE NAŠTVANÍ, ŽE JICH MÁTE MÁLO?

Když je někdo naštvaný, jste rádi v jeho přítomnosti?  Asi moc ne, že? A co myslíte, když vy jste naštvaní na to, že nemáte dost peněz, že jsou s nimi problémy, je těm penězům s vámi dobře? Budou chtít být ve vaší přítomnosti? Nejde totiž o peníze, ale hlavně o to, co cítíte vy k nim!

TO, CO CÍTÍTE ZÁROVEŇ VIBRUJETE A VYZAŘUJETE DO OKOLÍ A ONO VÁM ODPOVÍDÁ BUĎ PŘÍLIVEM NEBO ODLIVEM PENĚZ.

 

Peníze jsou jen symbol. Vezměte si bankovku do ruky. Podívejte se na ní, pozorně si ji prohlédněte. Je to jen papír a barvy na něm. Jsou symbolem hodnoty, kterou představují a také služby nebo produktu, který si můžete za tento symbol pořídit. Peníze samy o sobě nemohou být ani dobré ani špatné. Jsou neutrální. To my sami si k nim vytváříme vazby a soudy o tom, jaké jsou. Ale ve skutečnosti jsou neutrální.


Někdo by mohl říci, že silnice jsou nebezpečné, protože na nich dochází k haváriím. A má pravdu. Přesto, když vidíte mapu silnic, nemáte z ní špatný pocit. Je to jen mapa. Papír a barvy. Chápete? S penězi je to stejné. Jsou jako ta mapa – jsou symbolem toho, co si za ně můžete pořídit. Jsou neutrální.


A mohou vyzařovat dokonce pozitivní energii.
Představte si, co si za tu bankovku chcete koupit. Někdo možná domácího mazlíčka, něco dobrého k jídlu, dopřát si masáž, koupit obleček na miminko nebo skvělou dovolenou. Cítíte teď ten příjemný pocit z představy, co hezkého si pořídíte? Pošlete vděčnost své bankovce, poděkujte jí a vnímejte, že i ona vysílá krásný pocit k vám.


Využijte nyní poťukávání EFT bodů  a u každého bodu řekněte své bankovce, za co jste jí vděčni, že vám může zprostředkovat. Například by takové vyjádření vděčnosti mohlo vypadat takto:

Obočí: Děkuji ti bankovko, že si za tebe i tvé kamarádky mohu koupit ….

Strana oka: Jsi tak krásně barevná

Pod okem: cítím vděčnost, že se ke mně stále vracíš

Pod nosem: miluji, když si za tebe mohu pořídit něco pro radost

Brada: děkuji ti, že mi umožňuješ pořídit si správnou výživu pro mé tělo

Klíční kost:  zítra si koupím....a už nyní jsem vděčná, že mi zrovna ty k tomu pomůžeš

Pod paždí: bez tebe bych v tomto světě nemohla žít

Karate bod: jsi pro mne důležitá a dělá mi radost, když tě používám pro svoje potěšení

 

Pokračujte dál ve vytváření vaší vděčnosti a můžete použít k ťukání i prsty na rukou.

Kolik důležitých věcí si můžete díky ní pořídit  a také kolik radosti vám přinese, když ji správně využijete.

Jestliže ještě neznáte EFT body a celou proceduru poťukávání, můžete si napsat o EFT manuál zdarma ZDE.

 

Podívejte se po zťukání všech bodů a vyjádření vděčnosti k bankovce na ni znovu. Vidíte ji teď v jiném světle? Cítíte ji nyní mnohem radostněji a pozitivněji?

Gratuluji vám.

Změnili jste své vibrování a tím pádem také nastavení vašeho energetického systému pro přitahování peněz. Je to příjemný pocit, že?  Čím častěji budete tuto techniku provádět, tím hlubší a pozitivnější změny ve vztahu k penězům u vás nastanou. A když se vůči nim budete cítit dobře, i jim s vámi bude dobře a budou k vám chtít přijít. Budete je přitahovat. 
 

Autorka: Alice Bláhová (c) 2014

Tento článek, stejně jako celý obsah webu www.eft-cb.cz podléhá autorskému právu. Pokud chcete sdílet zde uvedené informace s přáteli, pošlete jim odkaz. Kopírování celku nebo části textu, jeho další šíření jakýmkoli způsobem je zakázáno a podléhá zákonu.