WORKSHOPY EFT A FASTER EFT: BLOK NA PENÍZE 18.10.2012

12.09.2011 22:05

 18.10.2012  Workshop na peníze

Zákon přitažlivosti nefunguje podle toho, co chceme, ale podle toho, co vyzařujeme včetně podvědomých vzorců myšlení, cítění a chování. Společně se podíváme na blokující přesvědčení a emoce v nás, jež nám brání přijmout hojnost do svého života.

Povíme si 3 důležité principy k bohatství, o kterých málokdo ví a včleníme je hned do našeho energetického systému.

Cílem tohoto workshopu je otevření se hojnosti v nás a ukázka nových možností pro směřování naší pozornosti k tomu co chceme. Hojnost peněz nám umožňuje žít důstojným svobodným životem  zabývat se věcmi, které rozvíjejí naše pozitivní schopnosti. Není nic ušlechtilého na chudobě a pocitech nuznosti, nedostatku. Ušlechtilé je mít hojnost k vlastní nezávislosti a pomoci druhým. 

Vhodná účast je pro ty z vás, kteří pracujete na svém rozvoji a chcete se přestat omezovat chudými myšlenkami a také pro ty z vás, kteří se chcete zdokonalit v práci s EFT a Faster EFT, či NLP a vyhledávání svých problematických vzorců chování.

 CO JE WORKSHOP A JAK PROBÍHÁ?

Workshopy jsou cca 3 hodinové EFT terapie ve skupince 5-10 účastníků, ve velmi vyjímečných případech se může účastnit i více lidí. Výhodou je síla a podpora skupiny, menší finanční náklady na terapii pro účastníka, inspirace v práci na svém osobnostním růstu a praxe s EFT pro své vlastní užití.

Témata pro práci s EFT jsou předem dána a bude se pracovat jak s klasickým EFT, tak i Faster EFT, případně dalšími technikami (meditace, NLP cvičení, vizualizace, konstelační etudy). Kdo si chce zachovat své vlastní soukromí, nemusí vůbec o svých problémech hovořit před ostatními, a přesto se i tak zmírní jeho stres a intenzita problému.

Jednotné vstupné 350 Kč, od 18 hod. do cca 20.00 hod., přihlášky zde

 

 

                         JIŽ  PROBĚHLO  A  MOŽNÁ  BUDE OPAKOVÁNO:

ZDRAVÍ,  PENÍZE LÉČÍ,  STRES

Workshopy jsou cca 3 hodinové EFT terapie ve skupince 5-10 účastníků, ve velmi vyjímečných případech se může účastnit i více lidí. Výhodou je síla a podpora skupiny, menší finanční náklady na terapii pro účastníka, inspirace v práci na svém osobnostním růstu a praxe s EFT pro své vlastní užití.

Témata pro práci s EFT  jsou předem dána a bude se pracovat jak s klasickým EFT, tak i Faster EFT, případně dalšími technikami (meditace, NLP cvičení, vizualizace, konstelační etudy). Kdo si chce zachovat své vlastní soukromí, nemusí vůbec o svých problémech hovořit před ostatními, a přesto se i tak zmírní jeho stres a intenzita problému. 

Jednotné vstupné 300 Kč,  od 18 hod. do cca 20.30 hod., přihlášky zde

29.9.2011    Štěstí je v nás 

Při vašem narození vám nikdo neřekl, že účelem vašeho života je být a cítit se šťastný. Mnohdy ani lidé neví, co to ve skutečnosti znamená. Honíme se za vyšším platem, lepším místem, krásnou dovolenou, novějším autem...anebo naopak čekáme až.....potkáme toho pravého partnera, až se zlepší mé sebevědomí, až konečně politici přestanou krást, až se mi manžel začne více věnovat a rozumět mi, až až až... naučili jsme se nebýt šťastni, protože okolnosti nám nejsou nakloněny. Čekáme až se NĚCO stane abychom si konečně dovolili naplňovat naše sny, začali žít s pocitem štěstí a svým čekáním promarníme spoustu let. S EFT nemusíte žít své podmíněné štěstí a čekat až se venku něco změní. Nemusíte už dál dovolovat okolnostem, aby rozhodovaly o vašem pocitu a životu. Pojďte v sobě objevit svůj vlastní zdroj štěstí, přijďte naplnit svůj účel "být a tvořit štěstí". Okolnosti se pak přizpůsobí vám :-) 

 

20.10.2011   Zdraví

Jak souvisí emoce s naším zdravím? Používáme k tomu  různá rčení např. "Leze mi to krkem", "Mám tě plné zuby", "Ten mi ale hnul žlučí" a pak se divíme, když nám příslušné místo na těle onemocní. Společně budeme uvolňovat emoce postihující a ukládající se v našich orgánech, aby se mohl obnovit v těle přirozený energetický tok, budeme jej detoxikovat od zplodin z venkovního i vnitřního prostředí. Odměnou nám bude úleva, příjemný pocit lehkosti v těle a nastartovaný  přirozený samouzdravovací proces.

 

10.11.2011   Peníze léčí

Když se nám nedostává peněz, cítíme se chudí, naše duše se cítí spoutaná, pod tlakem, nesvobodná a nemůže tvořit. Naučili jsme se v průběhu svého života mnoho škodlivých a blokujících  přesvědčení "bohatí jsou jen lumpové", "peníze kazí charakter", "pro mě není nikdy dost", "vydělat peníze stojí dřinu" apod. Společně se podíváme na Zákon přitažlivosti, naše přesvědčení a nízkou sebehodnotu, abychom mohli uvolnit vše, co nám stojí v cestě k bohatství a hojnosti. Představte si, jak byste se cítili s hojností peněz-svobodní, uvolnění, v bezpečí se zajištěnými životními potřebami, se svobodou ve výběru nákupu pro potěchu ducha... cítíte ty příjemné pocity? Přijďte si je posílit a poťukat, aby mohly peníze léčit i vás :-)

 

8.12. 2011   Stres

Stres má mnoho názvů, vysvětlení a způsobů jak mu čelit. Jednoduchá definice Faster EFT zní: stres je reakce těla na vnímání. Je to naučená schopnost cítit se v určité situaci špatně za pomoci našich orgánů. Není to porucha v těle, je to vaše naprogramování "jak se cítit". Stres opotřebovává tělo a zabíjí ho. Najděte co vás stresuje a spolu s EFTzměníme vaši reakci. Uzdravíte co držíte v sobě, uzdravíte svoje vnímání. Tělo vám poděkuje, vnitřní klid a radost vás ozdraví a omladí.

 

WORKSHOP "Tajemství v Tajemství" 23.5.2012 aneb aby se nám naše přání plnila.

Umíte si představit, jaký by byl váš život, kdyby se vám vyplnila všechna krásná přání?

Zajímali jste se někdy o souvislosti, proč se někomu přání plní a snadno dosahuje cílů a jinému ne? Pokud se vám v životě nedaří nebo máte pořád smůlu, pak to není známka toho, že byste VY byli špatní. Jen nemáte správné informace a nástroje ke změně. Viděli jste film nebo četli knížku "Tajemství" a vyzkoušeli návod JAK SI PŘÁT a něco se dařilo a něco zase ne?

Vesmír je nekonečný a stejně nekonečně nám chce plnit všechna naše přání. Vymýšlení a naplňování přání je naším posláním, je to naše svaté právo, princip naší tvořivosti. Je jen na nás, zda si dovolíme nejen myšlenkami, ale i pocitově a v souladu s okolím přát i obdržet naplněné přání. Pokud nejsme v souladu celou svojí bytostí, naše přání se naplní buď jen částečně nebo vůbec ne.

Lidé hledají příčiny ve slabé vůli nebo špatných okolnostech. Ve skutečnosti se nachází v naše energetickém systému v podobě nefunkčních přesvědčení a sebesabotujících programech podvědomí. Na workshopu se naučíte hledat zjevné i skryté překážky v nás. Pomocí EFT technik je budeme odstraňovat a vyladíme se na soulad s naším přáním i s Vesmírem ve všech oblastech. Využijte sílu skupiny a pojďte si společně přát lepší zítřek pro vás i vaše děti.

Pro koho je workshop určen? Pro každého, kdo chce zlepšit svůj osud, komu se něco nesplnilo, kdo se chystá splnit si své přání. Znalost základů EFT výhodou.

Jednotné vstupné 300 Kč, od 18 hod. do cca 20.30 hod., podrobné informace po přihlášení. Rezervace zde