CIZÍ ENERGIE U VÁS ?

13.07.2020 15:35
Co když váš problém vytvořil někdo jiný? 
Aneb ne každá energie u vás, je vždy vaše. Co s tím?
 

Kdybych měla shrnout vše, co jsem se naučila do úplně jednoduchého pojmenování, pak by znělo takto:    Každý problém, který člověk prožívá, má svou příčinnou energii. A tu lze najít v těle. Můžeme ji vnímat jako informaci, pocit, barvu, emoci, tvar či specifický prostorový obrazec.

Mnoho lidí hledá zvenku rady, proč se jim děje to a tohle, hledají odpovědi v knihách, na přednáškách,  v horoskopu, v kartách apod. Protože to nejsou informace od vás zevnitř, v horším případě jsou odpovědi zcela „mimo mísu“  a v lepším případě se odpověďmi trefí, dají vám pochopení proč se vám TO zrovna děje, ale na odstranění problému to nestačí. Víte proč? 

Protože pouze vědět, proč se mi děje ten a ten problém ještě neznamená změnu příčiny.  

Aby došlo ke skutečné změně a problém zmizel, je třeba změnit vnitřní strukturu 

původní problémové energie!

Skutečné vyřešení je, když  se již u vás tato energie nenachází, nejste s ní ztotožněni a daný problém podvědomí již nemá z čeho realizovat. Jinými slovy je problém skutečně vyřešen pouze tehdy, když je příčina rozpuštěna nebo transformována.

 

Jak se mění příčinná problémová energie?

Nejdříve je třeba ji zaměřit, najít u daného člověka a pak použít nějaký nástroj pro změnu. Já používám nástroje ke změně jako je EFT, FASTER EFT, NLP, Sedona Method, Time Line Therapy, Karmické rozvázání a také nově MENTÁLNÍ ZAMĚŘENÍ. Jeho autorkou je Carol Ann Hontz , nazývá jej též  Kineziologií 3.tisíciletí. Je to novinka ve světě,  v ČR a také v mé práci s klienty. ( vyučuje se teprve rok a půl)   

 

V čem  nejvíc  mně a klientům MENTÁLNÍ ZAMĚŘENÍ pomáhá?

 
A) Objevit u sebe cizí problémovou energii a vrátit ji zpět

Ačkoliv všechny techniky, které používám, mají trvalé výsledky a co zmizí se už nevrací,  všimla jsem si, že jsou ale výjimky, kdy se nějaký problém drží a drží nebo i když už odešel, že se opět vrátil zpět. Dnes už vím proč!

    Energie, které tvoří problém, jsou buď čistě naše nebo jsou s příměsí cizí energie. Mohou  pocházet od našich předků (i dávných) či jiných lidí, se kterými jsme se setkali.  Problémovou energii abychom změnili, musíme nejdříve zaměřit pozorností, oslovit ji a teprve  pak jde změnit.  Cizí energie, pokud o nich nevíme, že jsou cizí a neoslovíme je správně, buď vůbec nezmizí nebo se opět vrátí zpět. Často o nich ale ani nevíme.

A právě  v této oblasti je Mentální zaměření jedinečné a nezastupitelné, umí: 

vytestovat zda je problémová energie moje nebo cizí

když je cizí - komu patří

kde se nachází v těle  

 správným způsobem transformovat

 

B)  Najít příčiny, které jinými technikami najít nešlo

 Svalový test ukáže přesně, co je třeba řešit, aby se problémová energie rozpustila. Ukáže nám i to, co je skryto v podvědomí a o čem člověk vědomě nemá tušení. Když měl klient problém u jiných technik najít pocit, emoci, vnímat energii v těle a nemohl je pocítit, nevěděl jak je v sobě najít nebo nic necítil, bylo problematické s tím pracovat. U Mentálního zaměření tento problém odpadá.

Svalový test umožňuje i tzv. necítícím lidem, aby našli příčinu jejich potíží a navíc jde mnohem hlouběji a přesněji.  

Uvolnění a transformace problémové energie se děje skrze Korekce neboli kratičká cvičení, která obnovují a harmonizují správný tok informací a energie v těle, mezi pravou a levou hemisférou mozku a propojení mozku a těla. Svalový test přesně ukáže, kterou korekci  v daný moment použít a zda je problémová energie zcela pryč nebo je třeba použít některou z dalších korekcí. Opět velká výhoda, pokud si klient není jistý, zda cítí správně, jestli je vše dobře změněno, svalový test ukáže přesně na kolik % je problém pryč.

 

C)  Umožňuje projít časovou regresí z minulých životů  jemně, rychle a bezpečně

Regrese do minulých životů se nemusíte bát. S touto technikou je to vždy BEZ zbytečných emočních zátěží,  zbytečného prožívání dramat a opakování traumatu. Svalovým testem se nalezne konkrétní záležitost a během pát minut změní. Dokonce i odtud si někdy přenášíme cizí energetické zátěže, které jsme si nabrali v konfliktu s člověkem v našem minulém životě. Žádné karmické odžívání, žádné utrpení ani trest se nikomu dít nemusí! Jsou jen vytvořené energie, které je třeba vyčistit a přetransformovat.

 

 

Pokud tedy řešíte stále něco dokola a ne a ne se problému zbavit, jsou tři možnosti:

 

1) ještě  jste neodhalili co ten daný problém způsobuje u vás

2) jedná se o podvědomý program (a neměli jste účinný nástroj k jeho nelezení a rozpuštění)

3) energie problému pochází od někoho jiného

 

Chcete-li se zbavit cizích energií snadno a s lehkostí, chcete-li se chránit když ucítíte, že na vás „něco sedlo“ co není vaše, chcete-li se naučit svalové testování, odhalit i ty skryté příčiny problémů, rozpustit podvědomé programy, zvýšit využití kapacity mozku pro tvorbu toho co chcete, pracovat bezpečně se svým podvědomím a vyznat se v sobě, přijďte se k nám naučit Mentální zaměření.

Zajímá mě kurz MENTÁLNÍ ZAMĚŘENÍ, info a přihlášení ZDE

Je jednoduché pro použití, bez zbytečných emocionálních zátěží a dramatických procesů, funguje vždy jemně a rychle s měřitelnými konkrétními úspěchy. 

Nejlepší je, že se tuto metodu může naučit každý, je jednoduchá a hlavně si můžete pak pomáhat i vy sami sobě nebo svým blízkým jak od problémů, tak i v dosahování nových cílů, plánování a uskutečňování vašich snů.

 

 

Autorka, lektorka a koučka: Alice Bláhová (c)  červenec 2020

Kopírování textu nebo jeho částí není povoleno, pokud vám k tomu nedám písemný souhlas.