MENTÁLNÍ ZAMĚŘENÍ - základní kurz v Č. B. 2.- 3. 3. 2024

02.03.2024 10:00

MENTÁLNI ZAMĚŘENÍ  je základní dvoudenní kurz z edice Proměny.

Tato metoda je založena na práci zakladatelů Kineziologie One Brain. Na rozdíl od  Kineziologie One Brain je o hodně jednodušší a efektivnější.

Naučíte se: 

  • svalový test - získávání informací z podvědomí skrze reakci svalu
  • časovou regresi  - rozkrytí stresové situace v minulosti, která ovlivňuje současnost
  • korekce a techniky pro jemné, důkladné a velmi rychlé odstranění příčiny stresu
  • lepší využití svého potenciálu
  • bezpečná práce s  podvědomím
  • návod co s cizí energií
  • harmonizovat propojení pravé a levé hemisféry
  • harmonizovat propojení a informační tok z mozku do těla a zpět
  • zapojit tvořivou část mozku pro splnění vašich částí
  • přesné postupy pro pomoc sobě i svým blízkým
  • krok za krokem jak vést profesionální sezení s klientem

   Během kurzu projdete mnoha praktickými ukázkami a zažijete tak okamžitou změnu a úlevu od problémů. Nadstavbou korekcí je používání Éterických terapeutických olejů pro harmonizaci emocí, se kterými se naučíte pracovat. Více o aromaterapii ZDE

S čím vám může kurz pomoci:

  • zbavit se strachů, závislostí, fóbií
  • uvolnit napětí, úzkosti a stres
  • nalézt sám sebe, svoji sebehodnotu, dát sobě správnou důležitost
  • vyladit své partnerské vztahy, vztahy s rodiči, dětmi, kolegy...
  • dovolit si hojnost ve všech směrech
  • dětem pomáhá při poruchách učení a chování - poruchy čtení, psaní, počítání, vnímání textu, hyperaktivita, nespavost...
  • harmonizovat nebo alespoň zmírnit zdravotní potíže, pochopit a uvolnit psychosomatické příčiny nemocí 
  • a mnoho dalšího....
CHCI SE PŘIHLÁSIT  VYPLNĚNÍM FORMULÁŘE V LEVÉM SLOUPCI
 

Přijďte si zažít vaší PROMĚNU z housenky na krásného motýla.


Výcvik je pro všechny, kteří se zajímají o osobní rozvoj, psychosomatiku, chtějí zlepšit své zdraví, osobní čí pracovní vztahy atd. Není nutná žádná předchozí zkušenost.Pro koho je kurz určen?

Když pochopíme svůj vnitřní svět, můžeme pochopit i svět kolem sebe. Přijďte si odblokovat emocionální příčiny : „Vím co chci, co potřebuji, ale nedaří se mi to žít“. Když se budeme schovávat pod nánosy svých strachů a bolestí, nepoznáme všechny dary a dovednosti jež by obohatily náš život i druhé. Kdybyste neměli své strachy, svá emoční a psychická zranění, jak snadněji byste se v životě prosazovali, jak byste mohli být úspěšní, šťastní a milovaní? 

CHCI SE PŘIHLÁSIT  VYPLNĚNÍM FORMULÁŘE V LEVÉM SLOUPCI
 

O autorce metody:

Carol Ann Hontz se věnuje specializované kineziologii přes 25 let. Byla první lektorkou kineziologie One Brain v Čechách. Nyní představuje novou podobu specializované kineziologie pro 3. tisíciletí.  Na základě svých zkušeností vytvořila sérii  témat  "EDICE PROMĚNY", výcvik v mnoha oblastech pro láskyplnější, šťastější a zdravější život. Její zkušenosti dokazují, že stres z minulosti  a  "bloky" z dětství způsobují další bolest v současnosti a to jak fyzickou, tak mentální či emocionální.  Metamorphosies series / EDICE PROMĚNY nabízí možnost rozpustit tyto bloky a dozvědět se o sobě mnohem více, než jste si mysleli.

 

MENTÁLNÍ ZAMĚŘENÍ je úvodním 2 denním kurzem.

Naučíte se techniky, které zbavují lidi jejich bolestí, stresu, strachu a navrátit  se do rovnováhy, nastartovat samo-obnovující regenerující procesy. 

Kurz je zakončen certifikátem od Carol Ann Hontz.

CENA:  Kč  3900,-

 

Lektorka: Alice Bláhová

Dlouholetá koučka/terapeutka psychosomatických a emočních příčin nemocí, psychických a vztahových problémů, absolventka a schválená lektorka kurzů EDICE PROMĚNY přímo od Carol Ann Hontz.

 

Díky ovládnutí technik z tohoto kurzu můžete následně absolvovat další kurzy z Edice Proměny.

 

------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Absolventi kurzů všech schválených lektorů získávají certifikát od Carol Ann Hontz a možnost účasti na  následných kurzech PROMĚN i u dalších povolených lektorů.  Ceny jsou stanoveny autorkou kurzů Carol Ann Hontz a jsou pro 1 denní Kč 1900,- , pro 2 dny kurzu Kč 3800,-

Ukázka možností následných kurzů:

 

Hojnost – 1 den

Kde ve svém životě zažíváte hojnost? V jakých oblastech naopak pociťujete nedostatek? Je to v oblasti zdraví, vztahů, kariéry, komunikace, materiálních jistot, volného času, pohody, naplnění, kreativity, spirituality?  Přijďte propustit a uvolnit starý strach, omezující vzorce chování. Zvolte si život v hojnosti tady a teď!    

Můžeme mluvit? – 2 dny

Většina z nás se nenarodila se strachem z mluvení na veřejnosti – získali jsme ji. Byli jste kritizováni, když jste řekli něco, co „oni“ považovali za špatné? Jak jste se cítili ohledně této kritiky, může s Vámi tato kritika dnes ještě stále být v podobě Vašich emocionálních pastí, které ovlivňují to, jak přemýšlíte, volby, které děláte, a Váš úspěch s jak velkou jistotou ostatním sdělujete Vaši pravdu ve všech oblastech Vašeho života.

Strach, závislosti, posedlosti – 1 den

Strach z raného dětství, pokud není opraven, se projeví později jako závislost, a ta se posléze změní v posedlost. Na tomto semináři se zaměříme na nápravu raných obav, čímž napravíme závislosti a posedlosti.

Ty, věčně mladý – 1 den

Obrátit proces stárnutí? Musíte jen zůstat v současné době – nemusíte se bát o minulost a budoucnost. Naše myšlení a životní styl určují způsob, jakým stárneme nebo zůstáváme mladí. Milovat sebe je nejmocnější lék na stárnutí.

Plazmová energie – 1 den

S Láskou jsi Nekonečná Síla! Jste plazmová síla! S vědomím plazmatu můžeme manifestovat cokoliv. Kurz slouží k odblokování a pomůže Vám dovolit si vědomě ovládat Vaše tvoření a vytváření ve vnějším světě!

Čas – 1 den

Na tomto semináři odstraníme bloky týkající se našeho pojetí času a toho, jak využíváme čas. Naučíme se efektivně a účinně pracovat s iluzí času, respektujíce časová okna, která nám byla přidělena k dokončení našich misí na této pozemské cestě.

Rozvíjející se vztahy – 1 den

Vztahy, to je stresor číslo jedna všech dob. Jaké jsou Vaše primární vztahy, vztahy s kolegy, šéfem, zaměstnanci, rodiči, Vašimi dětmi, tchýní, sousedy? Musíme však mít na paměti, že nejdůležitější vztah je nás k sobě samému.

Jak moc jsi svobodný? – 1 den

Kdo nebo co vás blokuje a bere Vám Vaši moc a volbu? Pět procent světa ovládá 95% populace. Když jste svobodní, jste silní a dokážete si představit a vytvořit nové vědomí, nové skutečnosti, nové způsoby bytí.

Odstraňte šikanu z vašeho života – 1 den

Ti, co šikanují jsou obvykle krutí vůči někomu, kdo je slabší než ostatní. Rádi mají ostatní lidi pod kontrolou a mohou fyzicky či citově napadat ostatní slovy. Jste obětí šikany, nebo jiných fyzických či citových zranění? Naučte se, jak převzít zodpovědnost a vystoupit z role oběti, z cyklu být šikanován nebo šikanování ostatních!

 

 

IMAGES ATTRIBUTION:

Image courtesy of nipitphand and panuruangjan at FreeDigitalPhotos.net