EFT pro zdraví - nový kurz

11.08.2013 16:04

Jak si pomoci ke zdraví metodou EFT?

Abychom mohli pochopit souvislosti, je třeba nejdříve vědět, jakým způsobem vzniká nemoc.

 

Existuje spoustu pramenů a knih, které informují o možných příčinách nemocí jako např. bolavé koleno upozorňuje na nedostatek pokory, bolesti v zádech chybějící oporu apod. Tyto zdroje však ukazují pouze určitou pravděpodobnost a rozhodně nepracují s vaší individualitou, s vašimi konkrétními zdroji ve vás, které podporují vaši nemoc.                                                                           

A právě zde je jedinečnost metody EFT, která přesně uvolňuje to, co vy cítíte v sobě, jak se nemoc projevuje a co ji podporuje. Nezáleží na tom, zda je nemoc chronická či akutní nebo tzv.nevyléčitelná.

Vždy ji nějakým způsobem vnímáte:

* cítíte v sobě - bolest, omezení pohybu nebo funkce orgánu...

* vyváříte si k ní vztah - štve vás ta nemoc, omezuje nebo vám poskytuje výhody, že se o vás někdo stará...

* vytváříte se vztah sami k sobě s touto nemocí, jak se s ní cítíte - důležití v centru pozornosti, nárokujete si péči okolí, stydíte se za sebe, vidíte se jako mrzáci, omezuje vás a nic nemůžete dělat...

A vždy něco předcházelo vzniku nemoci. Mohla to být nepříjemná událost ve vztazích, v práci, v rodině, stresující záležitosti, které způsobily řadu negativních emocí jež jste si nevědomě uložili právě do místa, kde později vznikla nemoc. Náhoda? NIKOLIV! Je zde přímá souvislost.

Co vám kurz EFT pro zdraví tedy může nabídnout?

Nalezení a rozpuštění skutečné příčiny nemoci. Zcela konkrétní přístup pro každého k uloženým negativním emocem, stresům, jež jsou příčinou vašich nemocí, naučíte se způsob jak tyto emoce najít a zároveň je uvolnit. Tím, že se uvolní negativní emoce z místa vaší nemoci, logicky se tím změní zároveň příčina nemoci a zablokovaný energetický proud v místě nemoci se opět rozproudí správným způsobem, zcela přirozeným a tělo se pak již uzdravuje samo.

Úlevu od symptomů nemoci, nepříjemno které díky nemoci cítíte v těle, uvolnění bolesti, zlepšení sebevědomí a vztahu k sobě, úlevu od pocitů méněcennosti s nemocí a nalezení nových možností pro váš lepší život.

Některé nemoci způsobené úrazem či nehodou nebo při nezvratné poškození těla (např.ztráta části těla) se sice nedají již napravit fyzicky, často ale metoda EFT pomáhá ulevit i od tzv. posttraumatických syndromů a bolestí, nespavosti, strachů, zlých snů apod. Např.po ztrátě končetiny můžou být pocity bolesti či svědění  té zdracené končetiny, říká se tomu fantómová bolest, na kterou EFT také zabírá skvěle.

Příklady řešených nemocí s pomocí EFT terapie naleznete zde .

Nový kurz EFT pro zdraví již  27.9.2013. Přihlaste se včas.

Program kurzu ZDE.