MENTÁLNÍ ZAMĚŘENÍ - POKRAČUJÍCÍ TÉMATA jaro 2024

10.02.2024 10:00

Edice  "PROMĚNY"  od tvůrkyně Carol Ann Hontz nabízí po absolvování základního kurzu "MENTÁLNÍ ZAMĚŘENÍ" konkrétní jednotlivá témata.

Na těchto pokračujících kurzech se pracuje hlouběji v daném tématu pro odblokování z různých úhlů pohledu.  Je možné se přihlásit na všechny dny a udělat si v sobě větší očistu nebo jen na téma, které vás zajímá.

 

Proč je dobré se zůčastnit?

  • upevníte své naučené znalosti v praktických dovednostech  
  • podpora lektorky a vzájemná výměna zkušeností s ostatními účastníky 
  • prohloubení znalostí techniky a nové psychologické souvislosti
  • každý účastník udělá druhému a zároveň obdrží 2-4 odbloky 
  • získáte čas, odbornou pomoc a prostor pro svůj vlastní růst a změnu k lepšímu

 

TÉMATA  A TERMÍNY 2024

 20. - 21. 4. Výživa těla - POZOR ZMĚNA TERMÍNU!!!!

Nový termín:

27.-28. 4. Výživa těla -  energetická harmonie našeho těla  podléhá výživě nejen ze stravy, ale také mnoha dalším vlivům. Rovnováhu těla vyladíme pomocí odblokování, čaker a drahých kamenů.

 

4. 5. Ty, věčně mladý - myšlenky, z kterých stárneme, a zátěže lze  propustit, mládí a vitalita pro každého 

5. 5. Jak moc jsi svobodný - čím jsi ztratil/a svou vlastní svobodu? Pojďme ji vrátit sami sobě.

 

1. 6. Hojnost - otevřete dveře své hojnosti v jakémkoli směru

2. 6. Plazmová energie - všichni jsme propojeni energií moudrosti a lásky, obnovme naši přirozenost a vnímání svého pravého Já.

 

INVESTICE  

U jednodenních témat kurzů je každý den Kč 2000,- , je-li kurz dvoudenní (Můžeme mluvit, Výživa těla) je cena 3900,- za víkend.

V ceně jsou pracovní skripta a cca 3 - 4 odbloky poskytnete a dostanete.

 

PŘIHLÁŠENÍ  

emailem  napište na    alice.blaho@email.cz   

 

PODMÍNKA  K  ÚČASTI

Je nutné mít absolvovaný kurz základů Mentální zaměření, pokud jste absolvovali u mne, není třeba nic dokládat. Pokud jste absolvovali  u jakéhokoli jiného lektora, doložíte průkazem a zároveň vám bude pokračující kurz do knihy zapsán.

Nemáte-li absolvovaný základní kurz, koukněte kdy jej pořádáme  ZDE

 

 

PODROBNĚJŠÍ POPIS K TÉMATŮM 

Čas – 1 den

Na tomto semináři odstraníme bloky týkající se našeho pojetí času a toho, jak využíváme čas. Naučíme se efektivně a účinně pracovat s iluzí času, respektujíce časová okna, která nám byla přidělena k dokončení našich misí na této pozemské cestě.

 

Hojnost – 1 den

Kde ve svém životě zažíváte hojnost? V jakých oblastech naopak pociťujete nedostatek? Můžeme zažívat hojnost v dobrém zdraví, v naplňujících  vztazích, ve vnitřní i vnější kráse,  v lásce, financích, volném čase pro sebe....ve všech oblastechživota. Pokud máte nízké sebevědomí, pak nemůžete uvěřit, že si zasloužíte to nejlepší od života. Od rodičů, ve škole, v zaměstnání  jste přijali některé myšlenky, které vás blokují v přijímání hojnosti a v dovolení si nových možností.   Přijďte propustit a uvolnit starý strach, omezující vzorce chování. Zvolte si život v hojnosti tady a teď.

 

Jak moc jsi svobodný? – 1 den

Kdo nebo co vás blokuje a bere Vám Vaši moc a volbu? Pět procent světa ovládá 95% populace. Když jste svobodní, jste silní a dokážete si představit a vytvořit nové vědomí, nové skutečnosti, nové způsoby bytí.

 

Můžeme mluvit? – 2 dny

Většina z nás se nenarodila se strachem z mluvení na veřejnosti – získali jsme ji. Byli jste kritizováni, když jste řekli něco, co „oni“ považovali za špatné? Jak jste se cítili ohledně této kritiky, může s Vámi tato kritika dnes ještě stále být v podobě Vašich emocionálních pastí, které ovlivňují to, jak přemýšlíte, volby, které děláte, a Váš úspěch s jak velkou jistotou ostatním sdělujete Vaši pravdu ve všech oblastech Vašeho života.

 

Odstraňte šikanu z vašeho života – 1 den

Ti, co šikanují jsou obvykle krutí vůči někomu, kdo je slabší než ostatní. Rádi mají ostatní lidi pod kontrolou a mohou fyzicky či citově napadat ostatní slovy. Jste obětí šikany, nebo jiných fyzických či citových zranění? Naučte se, jak převzít zodpovědnost a vystoupit z role oběti, z cyklu být šikanován nebo šikanování ostatních!

 

Plazmová energie – 1 den

S Láskou jsi Nekonečná Síla! Jste plazmová síla! S vědomím plazmatu můžeme manifestovat cokoliv. Kurz slouží k odblokování vnímání sebe ve své pravé energii, v intuici, cítění, přijímání informací, komunikovat se svým vědomím a pomůže Vám dovolit si vědomě ovládat Vaše tvoření a vytváření ve vnějším světě!

 

Rozvíjející se vztahy – 1 den
Vztahy, to je stresor číslo jedna všech dob. Jaké jsou Vaše primární vztahy, vztahy s kolegy, šéfem, zaměstnanci, rodiči, Vašimi dětmi, tchýní, sousedy? Musíme však mít na paměti, že nejdůležitější vztah je nás k sobě samému.
Kurz je zaměřen na všechny vztahy, které máme. Ať už jsou to osobní nebo profesní, zkrátka ty, v kterých se necítíme v pohodě. Vztahy jsou stresujícím faktorem č.1. Mohou vám dávat křídla nebo svazovat duši. Komu dovolujete, aby řídil váš život?  Ve vztazích se učíme nahlížet na sebe skrze druhé a jejich přání nebo si určujeme sami své hodnoty.  Jsem druhými přirozeně přijímaný, milovaný, respektovaný nebo se o to musím stále snažit? V ranných a dospívajících vztazích vzniká mnoho blokád, které nám pak brání rozvíjet vztahy zdravé.

 

Strach, závislosti, posedlosti – 1 den

Strach z raného dětství, pokud není opraven, se projeví později jako závislost, a ta se posléze změní v posedlost. Na tomto semináři se zaměříme na nápravu raných obav, čímž napravíme závislosti a posedlosti.

 

Ty, věčně mladý – 1 den

Obrátit proces stárnutí? Musíte jen zůstat v současné době – nemusíte se bát o minulost a budoucnost. Naše myšlení a životní styl určují způsob, jakým stárneme nebo zůstáváme mladí. Milovat sebe je nejmocnější lék na stárnutí.

 

Vlastní sebeúcta – 1 den
Jste pravdiví vůči sobě? Nebo jste se stali očekáváními jiných lidí? Cítíte se zodpovědní za to, aby ostatní lidé byli šťastní? Chválíte sami sebe nebo se sami snižujete? Hrajete jen nějakou roli? Jste jedinečnou sebe vyjadřující lidskou bytostí, která se nepodobá nikomu jinému na této planetě. Staňte se tím, kým opravdu jste.

 

Výživa těla - 2 dny

Kromě stravy a stresu na naše tělo také působí mnoho dalších látek a energií, které v něm vytváří nerovnováhu. Svalovým testem můžeme tyto vlivy identifikovat, odblokovat a pomocí drahých kamenů a harmonizace  čaker  tělo opět přivést do rovnováhy.

 

Technologie – 1 den

Jsme obklopeni různými přístroji, elektrickou sítí, geopatogenními zónami, magnetickými pásy, chemikáliemi v potravinách a kosmetice,  různými druhy záření včetně vlivů planet. Toto vše  působí na naše tělo, energie, mysl. Máme-li blokády díky nebo vůči těmto vlivům, můžeme prožívat různé potíže od špatného spánku až po roztodivné pocity, nesoustředěnost, alergie, psychické problémy, fyzické potíže. Odblokováním vůči technologiím a jejich vlivům se stáváme celistvějšími, svobodnějšími a harmonizovanými.

 

Téma na přání

Máte-li zájem o kurz s tématem a není stanoven termín konání, napište, zavolejte, domluvíme se.